123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com


Here's the recent articles submitted by eva bakker

Articles By eva bakker

Page: << <    1 [2]  3    > >>


Het Stappenplan Om Een Stichting Op Te Richten   By: eva bakker
Het opzetten van een non-profitorganisatie of het oprichten van een stichting is geen eenvoudige taak. Het vereist kritisch denken, toewijding, geduld en veel hard werken. Hoewel het proces intimiderend, tijdrovend en soms overweldigend kan zijn vanwege de complexiteit ervan, kan een systematische stapsgewijze aanpak bijdragen aan succes. Een solide basis en een duidelijke visie en waarden zorgen voor een goed functionerende en sterke organisatie. We bewonderen zeker uw toewijding bij het oprichten van een stichting!(read entire article)
View : 41 Times
Category : General

Beoordeling Van De 6 Beste Crm Systeem Voor Fondsenwerving Op De Huidige Markt   By: eva bakker
Nonprofit organisaties zijn afhankelijk van donateurs om hun missies te realiseren. Het onderhouden van goede relaties met bestaande donateurs en het aantrekken van nieuwe donateurs is cruciaal voor hun succes. Hier komt het customer relationship management (CRM) systeem om de hoek kijken. CRM-systemen zijn speciaal ontworpen om deze relaties te beheren en te verbeteren. Dit artikel behandelt alles wat je moet weten over CRM-systemen voor fondsenwerving en biedt een overzicht van de beste opties voor nonprofit organisaties.(read entire article)
View : 48 Times
Category : General

Hsct Behandeling Ms Start Inzamelingsactie Of Doneer   By: eva bakker
Stamceltherapie (aHSCT of HSCT) is in Nederland nog niet beschikbaar en wordt niet vergoed als behandeling voor multiple sclerose (MS) patiënten. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat sommige vormen van MS-behandeling nieuwe aanvallen kunnen voorkomen en regressie kunnen vertragen of zelfs stoppen. Het doel van stamceltherapie (HSCT-behandeling MS) is echter om het immuunsysteem te “resetten”, zodat de ontstekingscellen van MS de hersenen niet langer aanvallen. Mensen met actieve MS hebben last van deze aanvallen.(read entire article)
View : 44 Times
Category : General

Crowdfunding Voor Israël   By: eva bakker
Na het verwoestende incident op Israël moet er dringend actie worden ondernomen. Er zijn miljoenen raketten afgevuurd op Israël en invallen gedaan in steden langs de grens met Gaza, wat heeft geleid tot een tragisch verlies van levens. We moeten samenkomen voor Israëlische hulp en degenen helpen die dat het hardst nodig hebben in deze moeilijke situatie.(read entire article)
View : 57 Times
Category : General

Non-profit Versus Not-for-profit: Betekenis En Verschil   By: eva bakker
In de wereld van organisaties die zich richten op het algemeen belang, komen we vaak de termen ‘non-profit' en ‘not-for-profit' tegen. Hoewel deze termen door elkaar gebruikt kunnen worden, zijn er enkele belangrijke verschillen in betekenis en werking die ze uniek maken. In deze blog verkennen we wat non-profit en not-for-profit organisaties zijn, hoe ze verschillen, en wat ze gemeenschappelijk hebben.(read entire article)
View : 34 Times
Category : General

Zijn Crowdfunding Donaties Belasting Aftrekbaar Of Niet?   By: eva bakker
Er zijn altijd wel momenten dat je tegen een goed doel of andere goede zaak aanloopt, waarvan je denkt: “Hier geef ik nu eens wel aan. Dit vind ik belangrijk!”. Prima, natuurlijk. De ontvanger is er erg blij mee, jij voelt je goed en met een beetje geluk wordt het doel van de actie bereikt. Je schrijft het geld over en dat was dat. Of misschien toch niet? Je hebt kans dat de donaties aftrekbaar of belastingdienst giften aftrekbaar zijn van de belasting.(read entire article)
View : 32 Times
Category : General

Donatie Versus Sponsoring | Wat Is Het Verschil Tussen Sponsoring En Donatie?   By: eva bakker
Nonprofit organisaties zijn afhankelijk van de steun van de gemeenschap om hun activiteiten draaiende te houden. In contact komen met lokale bedrijven en particulieren is een geweldige manier om fondsen te werven en hun activiteiten gaande te houden. Er zijn echter veel vragen over hoe sponsorships en donaties moeten worden gestructureerd en onderscheiden.(read entire article)
View : 38 Times
Category : General

8 Fondsenwerving Trends Voor Goede Doelen In 2023   By: eva bakker
Sinds 2010 is de manier waarop we fondsen werven aanzienlijk veranderd. Technologie en internet hebben een enorme invloed gehad op deze veranderingen. Daarnaast hebben culturele en maatschappelijke verschuivingen ook een rol gespeeld.(read entire article)
View : 38 Times
Category : General

Wat Is Draagmoederschap?   By: eva bakker
Draagmoederschap houdt in dat een vrouw ermee instemt een baby voor iemand anders te dragen. Nadat de baby is geboren, geeft de biologische moeder de voogdij aan de beoogde ouder of ouders. Het proces omvat complexe juridische en medische stappen, waardoor het belangrijk is om goed geïnformeerd te zijn, professioneel advies in te winnen en ondersteunende netwerken op te bouwen.(read entire article)
View : 36 Times
Category : General

100 Geld Inzamelen Ideeën Die U Efficiënt Kunnen Helpen Geld In Te Zamelen Voor Uw Doel   By: eva bakker
Geld inzamelen lijkt soms wel op het lopen van een marathon. Het vergt uithoudingsvermogen, toewijding, discipline en het omgaan met moeilijke momenten. Fondsenwervers zorgen voor extra inkomsten voor verenigingen, stichtingen en andere organisaties. Vaak is dit zelfs het grootste deel van de inkomsten van een vereniging of stichting.(read entire article)
View : 31 Times
Category : General

See As RSS
Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: