ALL >> Education >> View Article
C_afaria_02 Drill Kits

Question: 1
The Microsoft Certificate Authority server is required for use in provisioning iOS devices in for management in SAP Afaria. Determine whether this statement is true or false.
A. False
B. True
Answer: B
Question: 2
When a device is moved from one tenant to another, the policies do follow? Determinate whether this statement is true or false
A. False
B. True
Answer: A
Question: 3
When preparing to manage devices, certain conditions may need to be satisfied for a device to be able to communicate with Afaria to enroll, receive emails, or install applications.
Determine whether this statement is true or false.
A. False
B. True
Answer: B
Question: 4
Where is Installed the Relay Server?
Choose the correct answer.
A. Is Installed in an Server Farm
B. Is Installed in an Internal Network
C. Is Installed in an External Network
D. Is Installed in a Demilitarized Zone
Answer: D
Question: 5
Which of the following ...
... devices do NOT use custom defined clients. Choose the correct answers.
A. Windows Mobile
B. iOS
C. BlackBerry
D. Windows (PC)
E. Android
Answer: B, E
Question: 6
Which are Questions to Help Define an Alert?
Choose the corrects answers
A. Will the system forward a run executable file for alert?
B. Who are the handling raised alerts?
C. What events will trigger an alert?
D. Will system-defined events be used to trigger events or will events be defined?
Answer: C, D
Question: 7
Which are the Activity Summary Views of the Afaria Data?
Choose the correct answers
A. Calls
B. Location
C. Data
D. Messages
Answer: A, C, D
Question: 8
Identify which of the following is a Value is Specific to Tenant Configuration.
Choose the correct answers.
A. iOS Branding/Notification
B. Administrators
C. Certificate Authority
D. Access Control Option
Answer: A, C, D
Question: 9
Where is Installed the Relay Server?
Choose the correct answer.
A. Is Installed in an External Network
B. Installed in a Server Farm
C. Is Installed in a Demilitarized Zone
D. Is Installed in an Internal Network
Answer: C
Question: 10
Which are the Features Enabled by the Relay Server?
Choose the correct answers.
A. Secure communications for Web Traffic
B. Load balancing
C. Accepts a single, inbound connections for Afaria client devices
D. Failover protection
Answer: A, B, D
Question: 11
Which are the Supported Device Type for Enrollment?
Choose the correct answers
A. Symbian
B. Windows CE
C. Windows XP, Vista, 7
D. Windows NT
Answer: B, C
Question: 12
Which are the Key Points about Tenants?
Choose the correct answers
A. Is placed in is dependent on the enrollment policy that is used to enroll the device
B. Is prompted with an acceptance message
C. Some server configuration values can be tenant specific, other cannot
D. Ability to move devices from one tenant to another
Answer: C, D
Question: 13
Which are the Examine Error Logs?
Choose the correct answers
A. Replication Log
B. WinPhone Connection Log
C. The Most Common Log
D. iOS Connections Logs
Answer: C, D
Question: 14
Which are the Server Properties of the SAP Afaria Server?
Choose the correct answers
A. Replication Screen
B. Server Type Screen
C. Server Farm Screen
D. SMS Gateway Screen
Answer: C, D
Question: 15
Which are the apple components requiring for configure in SAP Afaria?
Choose the correct answers
A. Certificate Authority Server
B. Communication with Apple Push Notification Services
C. ADMZ
D. AAICA Certificate
Answer: A, B
Question: 16
To upgrade from SAP Afaria 6.6 to SAP Afaria 7.0 SP3. several conditions must be met.
Select the correct changes from the options.
A. Changes to the restrictions to the supported upgrade path
B. Changes to the profiles used in the Profile Manager channels
C. Changes to the upgrades on the Symbian device type
D. Changes to the supported databases for the back-nd SAP Database
Answer: A, C, D
Question: 17
Which of the following items are attributes of the Self Service Portal Configuration file?
Choose the correct answers.
A. Contains codes specified during installation
B. XML Structured
C. Users are not limited to codes in this file
D. Used with configuration of the GCM server
Answer: A, B, C
Question: 18
What port is used by SAP Afaria to connect with Google Cloud Messaging (GCM) to send outbound notifications to devices?
Choose the correct answer
A. 80
B. 5223
C. 5228
D. 443
Answer: D
Question: 19
Which of the following are valid SAP Afaria server device communication protocols?
Choose the correct answers.
A. soap
B. http
C. smtp
D. xnet
Answer: B, D
yes, I am a Student and I am article author as well for CertsChief Network.
Add Comment
Education Articles
1. Top Clat Coaching In Kolkata: Key Factors That Help Students Achieve Higher ScoresAuthor: Amrita
2. A Complete Guide To Finding The Best Cbse School In Howrah District For Quality Education
Author: Siya
3. How Can Aigp Certification Training Help Ai Governance Careers In The Usa, Uae, And India?
Author: Passyourcert
4. Sap Artificial Intelligence Training With Practical Work
Author: gollakalyan
5. Nebosh Igc Course Details To Kickstart Your Hse Journey
Author: Gulf Academy Safety
6. Site Reliability Engineering Training | Sre Course Online
Author: Vamsi Ulavapati
7. Azure Data Engineer Course In Bangalore | Azure Data Engineer
Author: naveen
8. Bhopal's Growing Digital Economy And The Need For Data Analytics Skills
Author: Vaishnavi
9. Mayadhar Higher Secondary School – Helping Students Aim For Neet Success In Odisha
Author: Mayadhar School
10. Isep Skills For Managers: Building Sustainable Leaders
Author: Gulf Academy Safety
11. Ai Agent Development Training | Ai Agents With Copilot
Author: Visualpath
12. Rcdd Certification: Exam, Cost, Training, And Career Benefits
Author: Passyourcert
13. Cia Challenge Certification: Your Complete Guide To Eligibility, Exam Preparation, Fees, And Success
Author: Passyourcert
14. How Engineering Assignment Help Uk Reduces Academic Stress
Author: Grace jones
15. A Complete Guide To Finding The Best Clat Coaching In Kolkata For Law Entrance Preparation
Author: Amrita






