123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

E20-507 Real Pdf Exam Material

Profile Picture
By Author: Kristi B. McLeod
Total Articles: 155
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

How many linked targets, per source, are allowed when using TimeFinder SnapVX?

A. 128
B. 256
C. 512
D. 1024

Answer: D

Question: 2

When creating a TimeFinder SnapVX snapshot, what is the maximum value in days that can be specified for Time-to-Live?

A. 365
B. 400
C. 512
D. Unlimited

Answer: B

Question: 3

A storage administrator currently has three snapshots with generation numbers 0,1, and 2. After adding a TimeFinder SnapVX snapshot, what is the generation number of the new snapshot?

A. 0
B. 1
C. 2
D. 3

Answer: A

Question: 4

What is the maximum Reserved Capacity percentage that can be set for an SRP in a VMAX3 array?

A. 50
B. 80
C. 90
D. 100

Answer: B

Question: 5

What is the recommended maximum distance for an SRDF/S solution?

A. 100 ...
... km
B. 125 km
C. 200 km
D. 250 km

Answer: C

Question: 6

What are the SRDF group limits of a VMAX3 when connected to other VMAX3s?

A. 64 RDF groups per system64 RDF groups per RDF port16 RDF ports per engine
B. 64 RDF groups per system64 RDF groups per RDF port32 RDF ports per engine
C. 250 RDF groups per system250 RDF groups per RDF port16 RDF ports per engine
D. 250 RDF groups per system250 RDF groups per RDF port32 RDF ports per engine

Answer: D

Question: 7

What are the SRDF group limits of a VMAX3 when connected to a VMAX?

A. 64 RDF groups per system64 RDF groups per RDF port connected to the VMAX32 RDF ports per engine
B. 250 RDF groups per system64 RDF groups per RDF port connected to the VMAX32 RDF ports per engine
C. 250 RDF groups per system250 RDF groups per RDF port16 RDF ports per engine
D. 250 RDF groups per system250 RDF groups per RDF port32 RDF ports per engine

Answer: B

Question: 8

In a VMAX3 environment, what is used to make SRDF/A resilient to temporary increases in write workloads or intermittent link loss?

A. Storage Resource Pool
B. Delta Set Extension Pool
C. SAV Pool
D. Reserved LUN Pool

Answer: A

Question: 9

You have configured Open Replicator between a new VMAX3 array and an older Symmetrix. A host is connected to the VMAX3 array and a control device is configured to pull data from a remote device. You want the host to be able to access data on the control device while the data is being pulled from the remote device.
What will cause writes to the control device to be propagated back to the remote device?

A. Donor Update
B. Copy-on-First Access
C. Front-end Zero Detection
D. Background Copy

Answer: A

Question: 10

You have configured Open Replicator between a new VMAX3 array and an older Symmetrix. A host is connected to the VMAX3 array and a control device is configured to pull data from a remote device. You want the host to be able to access data on the control device while a Hot Pull session is active.
How many ports on the VMAX3 array must be zoned to the remote array?

A. 1
B. 2
C. 3
D. 4

Answer: B

Total Views: 494Word Count: 800See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Best Ba Llb Coaching In Kolkata For Clat, Ailet, And Other Law Entrance Exams
Author: Amrita

2. Everything You Need To Know About The Europe Student Visa In 2026
Author: Nivesa EdTech

3. Medical Device Software Validation, Lab Equipment Calibration And Validation: Ensuring Accuracy, Compliance, And Quality
Author: skillbeesolutions

4. Computerized System Validation Services And E-learn Computer System Validation For Regulatory Compliance
Author: skillbeesolutions

5. Why A Certification On Pharmacovigilence Can Transform Your Healthcare Career?
Author: skillbeesolutions

6. Generative Ai Training Institute Hyderabad With Live Project
Author: gollakalyan

7. Australia Education Career Counselors: How An Australia Career Mentor For Students Helps You Choose The Right University And Career
Author: aaera

8. Master Salesforce Data Cloud Training | Online Course
Author: Vamsi Ulavapati

9. Sap Fiori Course | Sap Ui5 Fiori Training In Hyderabad
Author: naveen

10. Servicenow Training In Ameerpet | Servicenow Online Training
Author: Hari

11. Why Tcci Is The Best Hub For It Coaching In Ahmedabad
Author: TCCI - Tririd Computer Coaching Institute

12. Who Should Enroll In Oracle Fusion Hcm Training?
Author: Vicky

13. Claude Ai Training | Claude Ai Online Training
Author: Visualpath

14. Why Data Science Is Becoming A Recognized Skill For Future Careers
Author: Dhwani

15. Early Symptoms Of Heart Disease In Young Adults
Author: Gaurav

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: