123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

210-060 Free Pdf Demo

Profile Picture
By Author: Kristi B. McLeod
Total Articles: 155
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Which command allows the telephony service of a Cisco Unified Communications Manager Express router to be associated to loopback address 192.168.143.44?

A. !telephony-servicemax-ephones 4max-dn 8ip source-address 192.168.143.44!
B. !telephony-servicemax-ephones 4max-dn 8ip bind src-addr 192.168.143.44!
C. !telephony-servicemax-ephones 4max-dn 8source-address ipv4:192.168.143.44!
D. !telephony-servicemax-ephones 4max-dn 8ip address 192.168.143.44!

Answer: A

Question: 2

Which four devices can be used to provide analog ports, traditional phones, and fax machines? (Choose four.)

A. Cisco VG224 Analog Voice Gateway
B. Foreign Exchange Station Voice Interface Card
C. Cisco High Density VoiceFax Network Module
D. Cisco ATA190 Analog Telephone Adapter
E. Cisco VG350 Analog Voice Gateway
F. Cisco Unified Border Element
G. Foreign Exchange Office Voice Interface

Answer: A,B,D,E

Question: 3

Client A in X ...
... site uses an IP phone to call client B in Y site. Engineers have selected SCCP as the default VoIP signaling protocol. Which network path will the call signaling take when client A calls client B?

A. IP phone X > CUCM subscriber > IP phone Y using TCP port 1000
B. IP phone X > CUCM subscriber > IP phone Y using TCP port 2000
C. IP phone X > CUCM subscriber > IP phone Y using UDP port 1000
D. IP phone X > IP phone Y using TCP port 2000
E. IP phone X > IP phone Y using TCP port 1000

Answer: B

Question: 4

Which Cisco Unified Communications Manager protocol communicates with collaboration endpoints?

A. SCCP
B. RTP
C. SIP
D. CDP

Answer: C

Question: 5

Which two tools can be used to measure the quality of a VoIP call? (Choose two.)

A. QoS configuration tool
B. mean opinion score tool
C. bulk administration tool
D. jitter compensation tool
E. rFactor tool

Answer: B,E

Question: 6

What is the recommended maximum one-way latency for voice and video networks?

A. 100 ms
B. 150 ms
C. 200 ms
D. 300 ms

Answer: B

Question: 7

An engineer must configure QoS for a VoIP network. Which option is the best QoS model for this task?

A. IntServ
B. DiffServ
C. MPLS
D. FIFO

Answer: B

Question: 8

User A notices echo on a call with user B. Both users are using Cisco VoIP phones. User B is using a headset, and user A is using a handset. What is the most likely source of the echo?

A. user A handset
B. user B headset
C. disabled echo cancellation on user A phone profile
D. disabled echo cancellation on user B phone profile

Answer: B

Question: 9

Users report that no phone numbers are listed in the corporate directory, but the employee names are listed. Which option must be verified in Cisco Unified Communications Manager Administration to display the directory numbers?

A. The primary extension is configured.
B. The user's phones are listed as a controlled device.
C. Users are associated with their directory number.
D. The telephone number field has been filled in appropriately.

Answer: D

Question: 10

The Cisco Unified Communications administrator has implemented Cisco IM and Presence for the company. An email was sent to all employees requesting that they document any malfunctioning. Employees must navigate to which Cisco Jabber for Windows menu to report functionality issues?

A. Options
B. Show docked window
C. Report a problem
D. Show connection status
E. Show error notifications

Answer: C

Question: 11

A network engineer must set up an end-user account for a SIP device to use for authentication. Which end-user information is used for SIP authentication?

A. account ID
B. password
C. PIN
D. digest credentials

Answer: D

Question: 12

A networking administrator needs to add a new user in Cisco Unified Communications Manager. Where must the administrator navigate to accomplish this task?

A. Device Association
B. User Management
C. Application
D. Application User

Answer: B

Question: 13

Which two user types are valid when a user is created in Cisco Unified Communications Manager? (Choose two.)

A. local end user
B. LDAP synchronized end user
C. UDS end user
D. EDI end user
E. BDI end user

Answer: A,B

Question: 14

An engineer is adding a third-party video endpoint to Cisco Unified Communications Manager. Which third-party device type should be used when adding the system?

A. SCCP
B. SIP
C. MGCP
D. H.323

Answer: B

Question: 15

An engineer is adding four cordless analog phones to Cisco Unified Communications Manager. Which solution best meets this requirement?

A. Cisco VG202 Analog Voice Gateway
B. Cisco VG204 Analog Voice Gateway
C. Cisco VG224 Analog Voice Gateway
D. Cisco VG350 Analog Voice Gateway

Answer: B

Total Views: 615Word Count: 1164See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Capm Certification: The 2026 Guide To Eligibility, Exam, Cost, And Career Value
Author: Passyourcert

2. Oracle Cloud Infrastructure Training | Oci Course Online
Author: Subahan

3. Best Mlops Training Course | Mlops Training In Hyderabad
Author: Vamsi Ulavapati

4. Improve Your Pte Preparation With Online Mock Tests
Author: prepsmart

5. Data Analyst Approaches To Understanding Customer Retention In Bangalore
Author: Nirmal

6. Get Nebosh Igc Certified With Gulf Academy Safety
Author: Gulf Academy Safety

7. Comptia Cysa+ Certification: Complete Guide To Exam, Cost, Voucher & Career
Author: passyourcert

8. Tech+ Exam Guide: What To Study, How To Practice, And When To Book
Author: Passyourcert

9. How To Choose The Best Cbse School In Khordha For Your Child
Author: Asha International School

10. Comptia Tech+ Certification: Complete Exam Guide, Cost, Training & Practice Test (2026)
Author: NYTCC

11. Can Mba Dual Specialization Give You An Edge In Cross-functional Management Roles?
Author: IIBMS Institute

12. Understanding Non Invasive Hifu Face Lift In Anna Nagar
Author: prasant

13. Understanding Hydra Facial In Anna Nagar East For Modern Skin Care
Author: prasant

14. Organic Pedicure And Manicure In Anna Nagar For Complete Nail Care
Author: prasant

15. Choosing An Organic Facial Clinic In Anna Nagar For Professional Skin Care
Author: prasant

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: