123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

Ray Charles Eames - De Ouder Van Modern Meubilair

Profile Picture
By Author: Mytris Azmol
Total Articles: 9
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Nou, is het niet nodig om uit te leggen of de eerder genoemde naam is van een enkele persoon of twee verschillende. Ray Eames en Charles Eames waren de twee persoonlijkheden wier gedachten waren vóór hun tijd. Wat ze geschapen is nog steeds niet vervangen en hun bijdrage is nog steeds in gebruik en zal waarschijnlijk nooit overwonnen. Stoelen die ze gemaakt 50 jaar terug zijn nog steeds een van de meest gebruikte meubels die worden gebruikt in kantoren en huizen. Beste voor commerciële doeleinden, alsmede persoonlijk gebruik, is de stoelen ontworpen door Ray Charles Eames de tand des tijd.

Charles Eames, architectuur van beroep was een scherp waarnemer en ontwerper die werd beschouwd als een persoon wiens ontwerpen waren te modern en werd daarom ontslagen van de universiteit. In 1936 begon hij zijn eigen architectenbureau en begon het ontwerpen van meubels van zijn eigen. Hij werd later vergezeld door twee andere partners die met hem verbleven hier voor een paar jaar en hem te helpen in zijn werk. Het was zijn obsessie met zijn werken, die geeft ons de modern chairs die zijn ontworpen op een zodanige primitieve tijd.

Het ...
... was een tweede huwelijk, die hem in contact komen met Ray Eames en wat ze beiden geschapen is geschiedenis. Uiteindelijke belang Ray's in meubels ontwerpen botste uitstekend met Charles en wat leidde tot stichting was een joint venture van Ray Charles Eames, dat leidde tot de oprichting van de baanbrekende reeks meubels die geschikt waren voor zowel woningen en commerciële doeleinden. Samen creëerden ze vele soorten meubels die in het algemeen zijn gemaakt van glasvezel en multiplex. Het gebruik van deze twee grondstoffen werd ernstig veeleisende eens hun product werd geraakt in de markt.

Modern chairs die zijn gemaakt van verschillende soorten grondstoffen had kunnen zijn van een ander ontwerp dan wat we nu zien was het niet zo prachtig ontworpen door hen. Ondanks het ontwerpen en maken, heeft de technisch door hen gebruikte trotseerde degenen die worden gebruikt vandaag. Het echtpaar werkte voor meer dan 40 jaar aan de wereld geven de meest geavanceerde en veelzijdige serie meubelen. Ze ontwierpen iets dat niet was alleen geweldig om naar te kijken, maar ook zo veel mogelijk comfort en ontspanning. Het niveau van tevredenheid zal men krijgen, terwijl liggend op een lounge stoel ontworpen door hen is niet te evenaren.

Ray Charles Eames stempel op de toekomst op basis van hun denken en handelen. Ze gaven de wereld een kunstwerk die zal worden gebruikt voor een lange tijd. Hun gedachte was de toekomst van hun tijd, die aanleiding gaf tot deze eeuwige meubilairaanvullingen. Gezamenlijk, kan worden gezegd dat ze beiden het leven schonk aan een exclusieve uit van de artistieke inrichting, waarin de ouders van de moderne meubels maakt. Je kunt eenvoudig deze soorten meubels in de persoonlijke website van hen. Daar kun je ook veel meer soorten stoelen en lounges die worden gebruikt deze dagen. U kunt uw product en gemakkelijk bezitten.

Mytris Azmol begeleidt mensen om hun huis van sfeer op kantoor te verbeteren op een effectieve manier. Hij heeft een bijzondere voorliefde voor Ray Charles Eames meubilair dat is gevorderd, artistieke en comfortabel. U kunt kopen Eames modern chairs aan de beste prijzen van Superstoel.nl.

Total Views: 260Word Count: 535See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. Sarm1 Inhibitor: A Potential New Therapy For Nerve Injury And Neurodegenerative Diseases
Author: colin

2. Extract Supermarket Data From Woolworths And Coles: Key Benefits
Author: iwebdatascraping

3. How To Find Reliable Telecommunication Service Providers Near You
Author: sehar

4. فوائد اشتراك جيم باص
Author: sara ashraf

5. Leveraging Global Networks: How Doctors Can Benefit From A Digital Community
Author: Mihir

6. أنواع العاب اكس بوكس
Author: sara ashraf

7. United Kingdom Gas Leak Detector : The Importance Of Gas Leak Detection In The United Kingdom
Author: colin

8. How To Protect Your Eyes From Digital Eye Strain
Author: Itone Eye Drops

9. Buying A Cat In Koramangala: A Guide To Buying From Mykitten
Author: MyKitten - Ranjeet

10. Affordable Driveway Companies Near Me
Author: State Asphalt Paving & Sealing LLC

11. Rare Kidney Disease: An Overview
Author: colin

12. Must Know 10 Tips For Hiring The Best Furniture Design Service
Author: Shalin Designs

13. What Do Nazi Germany And Modern Russia Have In Common?
Author: Martin Koppar

14. Hoist Your Way Of Life With Skyhigh Towers In Hinjewadi, Pune
Author: Tarun

15. X96 Max Plus Android 9.0 Tv Box With 4gb Ram 64gb Rom
Author: Raxxio

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: