123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Business >> View Article

Bradley Associates Heikentää Bt Vahvuus Grip Laajakaistaa, Sellaisena Kuin Se On Eristetty Kodeissa

Profile Picture
By Author: Bradley Info Madrid
Total Articles: 9
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Koska villagers solmia superfast yhteydet, critics huoli, että Britannian rakentaa kansallisen verkon väärä laji.
Tässä kuussa Lancashire noin 20 kodeissa on eristetty Quern enemmän laakso liittyä internet-ratkaisuilla. Yhteisön varainhankinta aseman ja apua vapaaehtoisille sotajoukon 2,500 homes etäyhteyden kylien sarjassa Kirjaudu nopeudet yleensä varattu office lohkot laji.
Syntyneet pelkää, että BT: tä kuten valtion tuet voitaisiin parantaa niiden Laajakaistayhteyksien nopeus tulevien vuosien osalta, konsernin saavutuksia tehdä kansallisia tavoitteita, jotka näyttävät eriyttämissäännösten. Puolustamisen on 1, 000Mbps kaistanleveys (megabittiä sekunnissa) kunkin, kun UK keskimäärin vain juuri lähestyy viestintäteknologiainfrastruktuurin kaikkiin keskeisiin oikeushallinnon. Että vertailee kanssa hallituksen lupauksen, että Ison-Britannian sisältyvät syrjäisimpiä homes tarjoaa lataamisen yhteyden nopeus on vähintään puntaa vuoteen 2015 mennessä, mutta meille muualle on “Supernopea”, joka tarkoittaa yli 24Mbps tällä hetkellä käytössä.
Tietoja kansallisten tavoitteiden ...
... disquiet ja miten yli £ julkisen lisämiljardi tuki on käytetty niiden saavutettu House of Lordsin viime viikolla, kun Valitse valiokunnan viestinnän julkaistu erittäin kriittinen raportin saavuttamiseksi. Maa on suuria Siirtymä keskeltä kuin vanha kuparin johdot on korvattu-valokuitukaapelin kaapelit, jotka voivat suuremman muistikapasiteetin antamia etuja tiedot. Vertaiskoneiden, kuitenkin huoli olemme rakentamassa verkon, väärä laji tekniikoita, jotka jätteen rahaa ja kuitenkin uhata kilpailua maksat verovelvollisen kanssa. BT, jotka todennäköisesti Hooverin ylöspäin suuri osa maaseudun rahoitusta, on tällä välin poikkeama hiljaa uudelleen sen monopoli.
“Ole suinkaan ilmeistä, että hallituksen politiikkaa toimittaa tarvitsemme – perusteellinen sosiaalista ja taloudellista syistä – vuosikymmeniä tulemaan, laajakaistainfrastruktuurin” Lord Inglewood, puheenjohtajalle, ohjelma varoittaa viime viikolla.
On kolme suuria huolenaiheita. Ensinnäkin komitea on huolissaan, että julkisia varoja käytetään suunnitelman vahvistamisesta kuitujen kotitalouksille jo ihmisarvoisen kuparin laajakaistan nopeuksilla viitehintaa helpompi päästä, pikemminkin kuin pyrkimyksenä saavuttaa etäyhteyden yhteisöjen leikattu pois käytöstä internet-vallankumous.
Toiseksi some say BDUK (laajakaistan kehityksen UK), tehokkaasti jako Jeremy Hunt departementin Kasvatusalustat ja urheilu, on tehty liian vähän avulla paikalliset yhteisöt. BDUK tehtävänä on parantaa viestintäyhteydet kolmannesta väestöstä, joka on vaikeinta saavuttaa ja on £530 m investoinnit potti, jotka voidaan toteuttaa kunnat.
Kolmas koskee on, että BT on niin menestyksellisesti taistelivat käytöstä kilpailijoiden; se houkuttelee eniten BDUK rahaa. Rahaa käytetty tavalla, joka mahdollistaa yrityksen jonka 1980-luvun yksityistämisen heralded avoimen kilpailun era British Business rakentamaan kuituja se on vähitellen pienentynyt kupari monopoli.
Laajakaista terveen kilpailun ja alhaisten hintojen tuli kun BT’s network “eriyttäminen” alkoi toden teolla vuonna 2004. Sääntelijälle alkaen jotkut arm-twisting jälkeen kilpailevien internet-palveluntarjoajien annettaisiin käyttöön omia elektroniikkalaitteet BT vaihtoa ja ottaa haltuunsa asiakkaiden rivit.
Eriyttäminen Anna yritysten kuten TalkTalk ja asiassa tehdä isompi voittomarginaalia, koska ne vuokrata vain kupari ja ei ole kallista Elektroniikka, joka muuntaa laajakaista. Mutta jotka BT aikoo rakentaa kuitujen tapoja eivät salli täydellistä eriyttämistä.
Yritys muodostaa kaksi verkostot. Ensimmäinen kestää kuitujen katu kabinetti Kuparilanka suorittaa signaalin siitä, miten loput tukeutuen. Tämä palvelu ei eriytettävä lukuun ottamatta sijoittamalla kaapit tarvikkeiden. Koska on paljon enemmän kaapit kuin vaihtoa, tämä on kallista ja harvat niistä, jotka tällä hetkellä liitettyjen kuittausten BT’s Network todennäköisesti halua tehdä sitä. Se on halpaa rakentaa, mutta se tarjoaa nopeuksilla ei ehkä riitä selviytymään tulevan kysynnän.
Toinen BT-verkko, joka käyttää vain kuitujen, saadaan ensi vuonna. Tämä käyttää jaetun passiivinen optinen verkon (PON)-tekniikkaa, käyttäjäryhmät, asuntojen osuuden kuitujen yhteyksien. Bradley asiantuntijan mukaan ei tällä hetkellä ei kaupallista malli eriyttäminen PON kuitujen järjestelmissä, koska toisin kuin kuparia, kodeissa ei ole omia ohjelmalohko kuitujen keskushyökkääjä vaihtoon.

Total Views: 119Word Count: 512See All articles From Author

Add Comment

Business Articles

1. Military Spring Snap Hooks | Buckles International
Author: Buckles International

2. Fast Cash Loans Online: An Enticing Combination Of Features
Author: Lucy Lloyd

3. Why Retail Billing Software Is Essential For Modern Retail Businesses
Author: Ginesys

4. Top Quality Kvak Bird Food From Feather Incorporation
Author: Kvak bird food

5. Easy & Quick Short Term Loans Online To Make Your Life Easier
Author: Robert Miller

6. Luxury Wedding Cars: The Perfect Touch For Your Big Day
Author: Andy

7. Unlock Growth Opportunities With The Booming Mena Bpo Market
Author: Andy

8. Top 10 Website Development Company In India
Author: Karthika

9. Efficient Online Petrol Pump Software For Modern Fuel Management
Author: Rupasri

10. Why Is Financial Reporting Crucial For The Success Of Small Businesses?
Author: Bappaditta Jana

11. How Iso 27001 Consultancy In Telangana Helps Mitigate Cybersecurity Risks
Author: Qadit

12. The Importance Of Iso 27001 Consultancy In Telangana
Author: Qadit

13. The Importance Of Strategic Finance In Today's Business!
Author: Bappaditta Jana

14. Make Restaurant Management Easier With Our Restosoft-restaurant Billing Software
Author: restosoft

15. Osumare: The Best Seo Company In Delhi
Author: Anushka

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: