123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Real-Estate-and-Foreclosure >> View Article

Çelik Ev Yüksek Güvenlik Demek

Profile Picture
By Author: Ashley Rebortson
Total Articles: 26
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Modüler çelik evlerde güvenlik ve estetik üst düzeyde. Çeliğin verdiği güvenle vidalı sistemle üretilen çelik evlerde kendinizi çok daha huzurlu hissedeceksiniz.
19. yüzyıldan günümüze inşaat sektöründe kullanılan çelik ABD, Japonya, Almanya, Belçika, Kanada gibi ülkelerle kıyaslandığında daha az tercih edilmektedir. Çelik evin ülkemizde tercih edilmemesinin temel nedenleri arasında yapı modelinin tanınmaması ve çelik ev yapı modelini üretecek teknolojinin yeterli sayıda olmamasından kaynaklanmaktadır. Özellikle ülkemiz gibi deprem kuşağındaki Japonya çelik ev teknolojisini kullanarak depremden maksimum düzeyde korunma sağlamıştır.

Karmod son derece güvenli çelik evleri yüksek teknoloji kullanarak kaynaksız vidalı sistem üretim yaparak kısa sürede müşterilerine teslim ediyor. Çelik yapısı gereği esnek malzeme olduğundan depremde yıkılmaz saga sola esneme yapar. Esnek yapısıyla çelik kırılmaz. ...
... Çelik ev duvar ve çatı kaplamalarına isteğe bağlı farklı uygulamalar için imkan tanır. Estetik görünüm ve fonksiyonel konforlu kullanım dikkate alınarak hazırlanan çelik ev modellerimiz arasında beğeneceğiniz bir çok model size bekliyor.

Çelik ev modelleri mimar ve mühendisler kontrolünde uzman ekiplerce hazırlanan Karmod çelik ev estetik ve konforlu planlarıyla iyi yaşam tarzını yansıtmaktadır. Özel olarak hazırlanan çelik ev planlarında müşteri beklentileri de gözönünde bulundurularak konforlu ve ferah ortamlar hedeflenerek hazırlandı.

Çelik ev üretim serüveni şu şekilde seyretmektedir. İlk aşamada çok sayıda estetik ve fonksiyonel kullanıma sahip Karmod çelik ev modellerinden birine karar verdiğinizde üretim süreci başlıyor demektir. Modellerimizi beğeneceğinizden bizim kuşkumuz yok. Siz de diger müşterilerimiz gibi birbirinden güzel çelik ev modellerimizden birine karar vermek için zorlanacaksınız. Arzunuza göre ister tek katlı çelik ev veya iki katlı dubleks çelik ev modellerinden birini seçebilirsiniz. Onayınız sonrası karar verdiğiniz çelik evin üretim dosyası kalite kontrol sisteminde kontrolleri yapıldıktan sonra dijital ortamda üretim bandındaki bilgisayara aktarılmaktadır. Bilgisayar sistemiyle çalışan kesim, bükme ve delik açma yapılan parçalar band sisteminde vidalanarak montaj için sevke hazır duruma getirilmektedir. Bu arada yapının amerikan panel iç kapıları, çelik kapısı, pvc ısıcamlı pencere sistemi, elektirik ve su tesisat malzemeleri, çatı kaplamaları, duvar kaplama malzemeleri, su ve elektirik armatürleri kontrollü olarak hazırlanarak sevkiyata hazır hale getirilmektedir. Sevkiyat için kontrolleri yapılan çelik evin tüm parçaları yükleme listesiyle montaj yerine taşıyacak araca yüklenmektedir. Araca yüklenen çelik ev demonte kurulum üniteleri montaj ekiplerinden önce kurulum alanına ulaşmaktadır. Çelik ev montaj üniteleri uzman Karmod montaj ekibince kuruluma hazırlanmaktadır. Montaja hazırlanan çelik ev daha önceden müşteri tarafından bina büyüklüğüne göre su basmanı yapılmış alana kurulum yapılmaktadır. Binanın duvar panel ünitelerinden başlanarak once çelik ev karkası vidalı sistem montajlanmaktadır. İç bölmeleri elektirik ve su tesisatı, kapıları, pencereleri, sigorta sistemi çatı ve tavan kaplamaları, elektirik ve su armatürleri, bina dış ve iç duvar kaplamaları, boyası uzman ekiplerimizce kullanıma hazır olarak montajlanıp müşterilerimize güvenle teslim edilmektedir.

Çelik ev estetik uygulamalara imkan sunan yapısıyla konforlu göz alıcı mekanlar sunmaktadır. Çelik ev dış kaplaması isteğe bağlı olarak alüminyum kompozit kaplama, cam cephe kaplama, ahşap kaplama, dekoratif taş kaplama, yalıpan kaplama, siding kaplama gibi uygulamalara imknan sunmaktadır.

About Author:-

Karmod yüksek son üretim teknolojisi ile modüler evler, Çelik ev, kabin ve Çelik evler de dahil olmak üzere yüksek kaliteli prefabrik yapilar gelisir. Daha fazla bilgi için www.karmod.com.

Total Views: 221Word Count: 484See All articles From Author

Add Comment

Real Estate and Foreclosure Articles

1. Why Buyers And Sellers Need To Know About Closing Costs - Nick Statman
Author: Nicholas Statman

2. the Ideal 2 Bhk Flat In Sion: Your Dream Home Via Trans India
Author: Trans-India

3. Discover Your Dream Home: Cannes Apartments For Sale
Author: Living On The Cote d'Azur

4. Get Right Property
Author: Rahul

5. Understanding Guidance On Market Value Of Property In Hyderabad
Author: sahasra

6. Discover Nimbus The Palm Village Yamuna Expressway : Spacious Low-rise Living!
Author: Ankita Singh

7. Home Elevators Vs. Stairlifts- Which Is Better Choice For Your Home?
Author: Attico Elevators

8. Exploring The Spiritual And Financial Benefits Of Owning Property Near Guruvayur Temple With Indraneelam
Author: raseenadm

9. Explore Luxurious Villa And Apartment Projects Near Guruvayur Temple: Premium Living In The Heart Of Tradition And Spirituality
Author: raseenadm

10. The Smart Choice: Investing In Guruvayur Properties For Long-term Growth And Value With Indraneelam
Author: raseenadm

11. Raising A Family In Guruvayur: A Great Place For Your Children With Indraneelam’s Community-centered Homes
Author: raseenadm

12. Best Senior Living In Guruvayur: Secure, Comfortable, And Community-centered Homes For A Fulfilling Retirement
Author: raseenadm

13. Find Your Dream Flats In Guruvayur: A Perfect Blend Of Traditional Homes With Modern Amenities By Indraneelam
Author: raseenadm

14. How Rooming House Builders Shape Brisbane's Housing Market
Author: Rick Lopez

15. Good Places To Buy Investment Properties
Author: Cameron Roberts

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: