123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Real-Estate-and-Foreclosure >> View Article

Konteyner Evdeki Konfora şaşıracaksınız

Profile Picture
By Author: Ashley Rebortson
Total Articles: 26
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Modüler sistem yaşam konteyner evler son derece güvenli yüksek izolasyonlu konteyner ev çözümüdür. Konteyner ev deprem bölgelerinde en güvenli yapı çözümüdür. Konteyner ev yalıtımlı duvar panelleri, çelik kapısı, elektrik tesisatından su tesisatına, lavabosundan pencerelerine kadar üstün özelliktedir.

Konteyner evlerin avantajlarını açıklayarak kısaca sayalım.

- Konteyner evler son derece güvenli yapılardır. Karmod konteyner evin ana iskeleti metal karkas olduğundan dolayı depreme karşı son derece dayanıklı yapıdadır. Betonarme yapılarda olduğu gibi kırılganlık göstermez. Esnek yapısıyla maksimum güvenlik sağlar.

- Konteyner evin bir diğer avantajı yüksek izolasyonudur. Karmod konteyner ev izoleli duvar panelleri, pvc kaliteli pencereleri, çelik kapısı, yer ve duvar kaplamalarıyla yüksek izolasyona sahiptir.

- Konteyner evler kısa sürede imal edilir. Karmod konteyner ev fabrikada yüksek ...
... üretim teknolojisi kullanılarar kısa sürede teslime hazır olarak üretilmektedir.

- Konteyner ev kullanıma hazır olarak üretilmektedir. Karmod konteyner ev kapısından penceresine, elektirikten su tesisatına, lavabosundan aydınlatma lambasına kadar her yeri kullanıma hazır olarak üretilip teslim edilmektedir.

- Konteyner ev usta gerektirmez. Ülkemizin en önemli sorunu olan nitelikli usta bulup ev yaptırma problemine karşı Karmod konteyner ev hazır olarak teslim edildiğinden usta gerektirmez.

- Konteyner ev kalite demektir. Karmod konteyner ev kapıdan pencereye, metal karkasından yer kaplamasına, elektrik tesisatından su tesisatına, lavabosundan mutfak dolabına, panel kapısından çelik kapısına kadar her detay kalite belgeli ürünlerden imal edildiğinden yüksek kaliteye sahiptir.

- Konteyner ev fonksiyonel kullanıma sahiptir. Karmod konteyner ev planları uzman teknik ofisimizde müşteri beklentileri de dikkate alınarak hazırlandığından konforlu fonksiyonel kullanıma sahiptir.

- Konteyner evi istediğiniz ebatta yaptırtabilirsiniz. Karmod konteyner tek katlı ve iki katlı konteyner ev çözümleri sunmaktadır. Mekan büyüklüğünüze göre istediğiniz ebatta ve katlı konteyner eve sahip olabilirsiniz.

- Konteyner ev uzun ömürlüdür. Karmod konteyner ev modern tesislerde yüksek teknoloji ile üretildiğinden uzun ömürlü ev çözümüdür.

- Konteyner eviniz var ve başka bir yere taşımak istiyorsunuz. Tabiki taşıyabilirsiniz. Karmod konteyner ev demonte yapısıyla başka mekanlara kolayca taşınarak kurulum imkanı sunar.

- Konteyner eve satış sonrası hizmet. Karmod konteyner ev ürünlerinde üretim ve montaj hatalarından doğabilecek olası sorunlara karşı satış sonrası teknik destek hizmeti de sunmaktadır.

- Konteyner ev çok ekonomik. Karmod konteyner ev fabrikada tam malzeme kullanımıyla üretildiğinden en ekonomik uzun ömürlü ev çözümüdür. Kısa sürede üretimi ve hemen kullanıma başlanır yapısıyla da ekonomiktir.

Karmod konteyner evin elektrik ve su tesisatlarında güvenliğiniz için kaliteli üretime sahip malzeme kullanılmaktadır. Güvenliğiniz için Karmod konteyner ev sevk edilmeden kalite kontrolden geçirilerek test edilmektedir. Karmod konteyner ev pencerelerine isteğe bağlı olarak ferforje demir takılmaktadır. Konteyner ev uzman teknik ofisimizde tek katlı veya iki katlı istenilen ebatlarda fonksiyonel kullanımda planlanıp üretilmektedir. Konteyner ev demonte birleşimli yapısıyla başka bir mekana da defalarca taşınıp kurulum yapılmaktadır. Konteyner evlerin üretimi çok kısa sürede modern teislerimizde gerçekleştirilip uzman ekiplerimizce yerinde kurulum yapılmaktadır. Karmod konteyner ev konforuyla tanıştığınızda kendinizi diğer ev konforunda hissedeceksiniz. Konteyner ev hakkında daha detaylı bilgi edinmek için Karmod satış ofisleriyle iletişime geçebilirsiniz.

About Author:-

Karmod yüksek son üretim teknolojisi ile modüler evler, konteyner ev, kabin ve prefabrik villa de dahil olmak üzere yüksek kaliteli prefabrik yapilar gelisir. Daha fazla bilgi için www.karmod.com.

Total Views: 73Word Count: 465See All articles From Author

Add Comment

Real Estate and Foreclosure Articles

1. Why Buyers And Sellers Need To Know About Closing Costs - Nick Statman
Author: Nicholas Statman

2. the Ideal 2 Bhk Flat In Sion: Your Dream Home Via Trans India
Author: Trans-India

3. Discover Your Dream Home: Cannes Apartments For Sale
Author: Living On The Cote d'Azur

4. Get Right Property
Author: Rahul

5. Understanding Guidance On Market Value Of Property In Hyderabad
Author: sahasra

6. Discover Nimbus The Palm Village Yamuna Expressway : Spacious Low-rise Living!
Author: Ankita Singh

7. Home Elevators Vs. Stairlifts- Which Is Better Choice For Your Home?
Author: Attico Elevators

8. Exploring The Spiritual And Financial Benefits Of Owning Property Near Guruvayur Temple With Indraneelam
Author: raseenadm

9. Explore Luxurious Villa And Apartment Projects Near Guruvayur Temple: Premium Living In The Heart Of Tradition And Spirituality
Author: raseenadm

10. The Smart Choice: Investing In Guruvayur Properties For Long-term Growth And Value With Indraneelam
Author: raseenadm

11. Raising A Family In Guruvayur: A Great Place For Your Children With Indraneelam’s Community-centered Homes
Author: raseenadm

12. Best Senior Living In Guruvayur: Secure, Comfortable, And Community-centered Homes For A Fulfilling Retirement
Author: raseenadm

13. Find Your Dream Flats In Guruvayur: A Perfect Blend Of Traditional Homes With Modern Amenities By Indraneelam
Author: raseenadm

14. How Rooming House Builders Shape Brisbane's Housing Market
Author: Rick Lopez

15. Good Places To Buy Investment Properties
Author: Cameron Roberts

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: