123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Real-Estate-and-Foreclosure >> View Article

Bu Konteynerler Bakış Açınızı Değiştirecek

Profile Picture
By Author: Ashley Rebortson
Total Articles: 26
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Yaşam konteynerleri konteyner ebatları açısından iki tarzda üretim yapılmaktadır. Bunlardan birincisi standart konteyner ebatlarıdır. Standart konteyner ebatları açısından modüler yaşam konteynerleri 3x7 mt. ve 2.40x6 mt. ebatlarda çok sayıda plana stoklu üretim yapılmaktadır. Diğer konteyner modeli ise birleşimli konteynerlerdir. Birleşimli konteynerler kullanım özelliği ve makana göre tek katlı veya 3 kata kadar çok katlı özellikte üretim yapılabilmektedir.

Standart konteyner ebatları açısından değerlendirildiğinde küçük bir yaşam alanı çağrışımı yapmış olsa bile yakından bakıldığında çok fonksiyonel kullanım özelliğine sahip olduğu hemen göze çarpar. 3x7 mt. ve 2.40x6 mt. ebatlarda standart üretimli Karmod konteynerin toplam 50’ye yakın farklı planda üretimi gerçekleştirilmektedir. Bu konteyner ebatlarını Karmod’un resmi sitesinden standart planlar ...
... kısmından detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Karmod standart konteyner ebatlarına göre özel olarak hazırlanmış planlar, fonksiyonel kullanıma sahip olup içinde kullanılan malzeme açısından da değerlendirdiğimizde yüksek standartlarda ürün kalitesine sahip olduğunu görürüz. Amerikan panel kapıları, yer döşemeleri, su ve elektrik tesisatları, elektrik ve su armatürleri, lavabosu, mutfak dolabı, wc taşı, muslukları, pvc doğrama pencereleri vb. malzeme kalitesi ile Karmod konteyneri yüksek kalitede bir yaşam konteyneri olarak bulacaksınız. Karmod yaşam konteynerlerinin en önemli avantajı kullanıma hazır olarak sevk edilmesidir. 3x7 mt. ve 2.40x6 mt. ebatlarda standart konteynerler Karmod’un stoklu üretimleri arasında yer almakta olup, sipariş sonrası kısa sürede teslimat yapılmaktadır. Standart konteyner üretimlerimiz tek odalı, iki odalı, iki oda yanı sıra mutfak – tuvalet – duş planında çok sayıda standart üretimimiz vardır. Sadece wc – tuvalet – duş planlarından oluşan standart konteynerlerimiz de vardır. Tuvalet ve duş konteynerlerimiz 7 adete kadar wc duş içermektedir. Standart konteyner ebatlarında üretimlerimiz firmamızın stoklu ürünleri arasında yer almakta olup, sipariş sonrası kısa sürede teslimat yapılabilmektedir. Standart konteynerlerimiz isteğe bağlı olarak sandwich panel demonte üretim de yapılmaktadır. 2.40x6 mt. ebatlarda standart konteynerler demonte üretim yapılmakta olup uluslararası taşıma standartlarında fabrika ön üretimleri hazırlanmaktadır. Kara, deniz, hava konteyner taşıma sistemiyle kolayca nakliye imkanı sunmaktadır. Demonte üretim yapılan 2.40x6 mt. ebatlardaki konteynerler sevk edildiği yerde uzman Karmod ekiplerince kurulum yapılarak kullanıma hazır olarak teslimat yapılmaktadır.

Biraz da standart konteyner ebatlarının dışında ofisler, şantiyeler, fabrikalar, sosyal tesisler, evler ve benzeri yaşam alanları için uzun ömürlü ekonomik çözüm sunan birleşimli konteyner ebatları ve modellerinden bahsedelim. Birleşimli konteyner ebatları kurulum yapılacak mekanın özelliğine göre tek kattan 3 kata kadar özel ebatlarda üretim yapılmaktadır. Birleşimli konteynerde en önemli nokta tecrübe ve üretim kalitesidir. Piyasada birleşimli konteyner üretimi yaptığı iddasında olan çok sayıda firma vardır. 1986 yılından bugüne üretim tecrübesi ve gerçekleştirdiği teknolojik yatırımlarla Karmod birleşimli konteyner üretiminde sayılı markalardandır. Karmod birleşimli konteyner ebatları ve planları uzman teknik ofisinde müşteri beklentileri ve fonksiyonel kullanım ortamları dikkate alınarak hazırlanmaktadır. Şantiye ve ofis ortamlarında verimli çalışmayı hedefleyerek hazırlanan Karmod’un birleşimli konteyner ebat ve planlarında beklentilerin de ötesinde ürünler yer almaktadır. Birleşimli konteynerde müşteri istekleri doğrultusunda özel üretim yapıldığı gibi, firmamızda çok sayıda fonksiyonel kullanımda birleşimli konteyner planımız bulunmaktadır.

Konteyner üretimlerimizin tamamında kaliteli malzeme kullanılarak modern tesislerimizde yüksek teknoloji ile üretim yapılmaktadır. Onaylanan proje dijital ortamda fabrika bant sistemine aktarılarak konteynerin tüm parçaları otomosyon sistemiyle hazırlanmaktadır. Karmod bu güne kadar Cezayir’den İsviçre’ye Mısır’dan Kazakistan’a kadar çok sayıda ülkede konteyner üretimi gerçekleştirmiştir.

About Author:-

Karmod yüksek son üretim teknolojisi ile modüler evler, konteyner ebatları, kabin ve prefabrik ev fiyatları de dahil olmak üzere yüksek kaliteli prefabrik yapilar gelisir. Daha fazla bilgi için www.karmod.com.

Total Views: 94Word Count: 528See All articles From Author

Add Comment

Real Estate and Foreclosure Articles

1. Why Buyers And Sellers Need To Know About Closing Costs - Nick Statman
Author: Nicholas Statman

2. the Ideal 2 Bhk Flat In Sion: Your Dream Home Via Trans India
Author: Trans-India

3. Discover Your Dream Home: Cannes Apartments For Sale
Author: Living On The Cote d'Azur

4. Get Right Property
Author: Rahul

5. Understanding Guidance On Market Value Of Property In Hyderabad
Author: sahasra

6. Discover Nimbus The Palm Village Yamuna Expressway : Spacious Low-rise Living!
Author: Ankita Singh

7. Home Elevators Vs. Stairlifts- Which Is Better Choice For Your Home?
Author: Attico Elevators

8. Exploring The Spiritual And Financial Benefits Of Owning Property Near Guruvayur Temple With Indraneelam
Author: raseenadm

9. Explore Luxurious Villa And Apartment Projects Near Guruvayur Temple: Premium Living In The Heart Of Tradition And Spirituality
Author: raseenadm

10. The Smart Choice: Investing In Guruvayur Properties For Long-term Growth And Value With Indraneelam
Author: raseenadm

11. Raising A Family In Guruvayur: A Great Place For Your Children With Indraneelam’s Community-centered Homes
Author: raseenadm

12. Best Senior Living In Guruvayur: Secure, Comfortable, And Community-centered Homes For A Fulfilling Retirement
Author: raseenadm

13. Find Your Dream Flats In Guruvayur: A Perfect Blend Of Traditional Homes With Modern Amenities By Indraneelam
Author: raseenadm

14. How Rooming House Builders Shape Brisbane's Housing Market
Author: Rick Lopez

15. Good Places To Buy Investment Properties
Author: Cameron Roberts

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: