123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Real-Estate-and-Foreclosure >> View Article

Konteynerde Uzun ömürlü Kullanım Için Kalite Diyoruz

Profile Picture
By Author: Ashley Rebortson
Total Articles: 26
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Her üretimde olduğu gibi konteyner fiyatlarını etkileyen önemli unsurlar vardır. Konteyner fiyatları; kullanılan malzeme, teknolojik üretim, üretim kalitesi gibi unsurlar tamamen etkilemektedir. Konteyner satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ona ödediğiniz fiyattan ziyade ürünün kalitesi, ürünün ömrü, konteynere satış sonrası teknik servis hizmeti verilip verilmediği gibi hususlardır. Üzülerek belirtmeliyiz ki her sektörde olduğu gibi konteynerde de kamuoyunda merdiven altı üretim olarak nitelendirilen üretimler yer almaktadır. Bu üretimler konteyner fiyatları açısından ilk bakışta çok cazip gözükmektedir. Fakat ürün satın alındığında ortaya çıkan manzara fiyat açısından ucuz gözüken kalitesiz konteynerlerin hiç de cazip olmadığıdır.

Çünkü; metal karkas yapısı, konteyner duvar panelleri, iç bölmeleri, zemin ve duvar kaplamaları, elektrik ve su tesisatları, kapı ve pencereleri ...
... ile kullanıma hazır bir üretimdir. Bu üretimlerin her detayında kaliteli malzeme kullanımı ve işçilik en önemli detaydır. Güvenlikten ısı ve ses izolasyonuna kadar her malzemede üretim kalitesi çok önemlidir. Elektrik tesisatında oluşabilecek istenmedik bir işçilik ve malzeme kalitesinden kaynaklanan güvenlik zaafı, su tesisatında oluşabilecek çatlak ve kırılmalar, metal karkasda yaşanabilecek açılmalar telafi edilemez kayıplara neden olabilmektedir.

Biz tam bu noktada teknolojik üretim sistemi, yüksek kalitede malzeme kullanımı, güvenli kalite kontrol sistemi ve satış sonrası destek hizmetleriyle Karmod konteyneri gönül rahatlığıyla öneriyoruz. Karmod 1986’dan bugüne kendi öz sermayesiyle gerçekleştirdiği yatırımlarla modern üretim tesislerinde gerçekleştirdiği ürünleri müşterilerine konteyner fiyatları açısından cazip fiyat avantajlarıyla sunmaktadır. Tüm tedariklerini kaliteli malzemelerden öz sermayesiyle gerçekleştiren Karmod iyi satınalma avantajlarını konteyner fiyatlarına müşteri lehine direk yansıtmaktadır.

Kaliteli bir yaşam konteynerinin en önemli avantajı onun uzun süreli bir kullanıma sahip olmasıdır. Konteyner yapısı gereği kolay nakledilebilen portatif yapısı ve demonte birleşimli özelliğiyle başka mekanlara da kurulum imkanı sunar. Özellikle belirli bir zaman dilimini kapsayan inşaat işçi şantiyeleri, yol yapım şantiyeleri, baraj şantiyeleri gibi ortamlarda proje tamamlandıktan sonra şantiye konteynerinin başka bir mekana sevk edilerek kullanımı gerekmektedir. İşte bu yer değişim süreçlerinde yaşam konteynerinin kalite farkı ortaya çıkmaktadır. Kalitesiz üretime sahip konteynerler başka bir mekana sevk edilirken dökülmeler meydana gelirken yüksek üretim sistemiyle kaliteli malzemeden üretilen konteynerler ise uzun yıllar farklı ortamlarda güvenle kullanılabilmektedir. Bu da kaliteli konteyneri ilk bakışta ekonomik olarak dezavantajlı gibi kılsa da uzun süreçte kaliteli malzeme defalarca kullanıma imkan veren yapısıyla ekonomik çözüm olmaktadır. Karmod konteyner ister standart planlara sahip olsun isterse birleşimli özel planlara sahip yapıda olsun uzun ömürlü güvenli ve ergonomik yapısıyla konteyner fiyatları açısından uzun vadede büyük kazanç sunmaktadır.

Konteyner fiyatlarını karşılaştırırken şu hususlara dikkat edilmesi müşterilerimizin avantajınadır;

- Konteyner firması alanında uzman ve tecrübeli mi ve uluslararası standartlarda mı üretim yapıyor?

- Referansları tatmin edici mi?

- Üretimde modern teknoloji mi kullanıyor, yoksa ilkel yöntemlerle ikinci kalite malzeme kullanımıyla mı üretim yapıyor?

- Konteynerde satış sonrası destek hizmeti mevcut mu?

- Vermiş olduğu konteyner fiyatları teknik özelliklerle karşılaştırıldığında gerçekten cazip mi?

- Konteynerin, ana karkas yapısı, kapı ve pencere kalitesi, elektrik ve su tesisat malzeme kalitesi nasıl?
-
Yukarıda belirttiğimiz hususlara dikkat ederek konteyner fiyatlarını daha sağlıklı değerlendirebilirsiniz. Sorunsuz şantiye ve ofis ortamları için konteyner fiyatlarında kaliteyi tercih etmenizi öneriyoruz.

About Author:-

Karmod yüksek son üretim teknolojisi ile modüler evler, konteyner fiyatları, kabin ve prefabrik konut de dahil olmak üzere yüksek kaliteli prefabrik yapilar gelisir. Daha fazla bilgi için www.karmod.com.

Total Views: 87Word Count: 496See All articles From Author

Add Comment

Real Estate and Foreclosure Articles

1. Why Buyers And Sellers Need To Know About Closing Costs - Nick Statman
Author: Nicholas Statman

2. the Ideal 2 Bhk Flat In Sion: Your Dream Home Via Trans India
Author: Trans-India

3. Discover Your Dream Home: Cannes Apartments For Sale
Author: Living On The Cote d'Azur

4. Get Right Property
Author: Rahul

5. Understanding Guidance On Market Value Of Property In Hyderabad
Author: sahasra

6. Discover Nimbus The Palm Village Yamuna Expressway : Spacious Low-rise Living!
Author: Ankita Singh

7. Home Elevators Vs. Stairlifts- Which Is Better Choice For Your Home?
Author: Attico Elevators

8. Exploring The Spiritual And Financial Benefits Of Owning Property Near Guruvayur Temple With Indraneelam
Author: raseenadm

9. Explore Luxurious Villa And Apartment Projects Near Guruvayur Temple: Premium Living In The Heart Of Tradition And Spirituality
Author: raseenadm

10. The Smart Choice: Investing In Guruvayur Properties For Long-term Growth And Value With Indraneelam
Author: raseenadm

11. Raising A Family In Guruvayur: A Great Place For Your Children With Indraneelam’s Community-centered Homes
Author: raseenadm

12. Best Senior Living In Guruvayur: Secure, Comfortable, And Community-centered Homes For A Fulfilling Retirement
Author: raseenadm

13. Find Your Dream Flats In Guruvayur: A Perfect Blend Of Traditional Homes With Modern Amenities By Indraneelam
Author: raseenadm

14. How Rooming House Builders Shape Brisbane's Housing Market
Author: Rick Lopez

15. Good Places To Buy Investment Properties
Author: Cameron Roberts

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: