123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Real-Estate-and-Foreclosure >> View Article

Konteyner’in Adı Karmod

Profile Picture
By Author: Ashley Rebortson
Total Articles: 26
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Modüler konteynerler günümüzde bir çok alanda kullanılmaktadır. Yüksek teknoloji ile üretilen yaşam konteyneri artık çok daha güvenli. İzolasyon ve üretim kalitesiyle öne çıkan Karmod konteyner başta ofis olmak üzere şantiyelerde yemekhane ve yatakhane konteyner, wc – tuvalet ve duş konteyner, okul ve anaokulu konteyner, ev konteyner, gsm ve jeneratör konteyner, kimyasal ve tıbbi atık konteyneri vb. Konteyner çeşitlerinin üretimini yapmaktadır. Konteyner 3x7 ve 2.4x6 mt standart ölçülerin yanı sıra birleşimli tek katlı konteyner veya birleşimli üç kata kadar çok katlı konteyner olarakta üretilmektedir.

Karmod kaliteli konteyner üretimiyle uzun ömürlü, ekonomik çözümler sunmaktadır.
Karmod modüler konteynerlerin avantajları her zaman maksimum düzeyde olup, işlevsel kullanım sunan tasarımlara sahiptir.

Yıllık ortalama 4800 adet konteyner üretim kapasitemiz ve yüksek kaliteli ürünlerimizle şantiyeden ofise, özel konteynerlerden konut ...
... çözümlerine kadar işlevsel kullanıma sahip konteynerler sunuyoruz.

Karmod yaşam konteynerleri mobil taşınabilir yapısıyla farklı ortamlara kolayca sevk edilerek uzun ömürlü olarak kullanılmaktadır. Karmod konteyner kapısı, penceresi, elektrik ve su tesisatı, tercih edilen plana göre ara bölmeleri, wc duş üniteleri kullanıma hazır olarak üretilip sevk edilmektedir. Karmod konteyner elektrikten su tesisatına, kapısından penceresine her detayında yüksek kaliteli üretimler tercih edilmektedir. Karmod konteynerde kullanılan malzeme markaları ve kalitesini internet sitesinde bulunan teknik özellikler kısmından detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Karmod yaşam konteynerleri bir çok alanda kullanılmaktadır. Karmod konteyner inşaat şantiyeleri, metro şantiyeleri, maden ocağı şantiyeleri, yol yapım şantiyeleri, baraj şantiyeleri, spor tesisi şantiyeleri, hızlı teren şantiyeleri gibi bir çok şantiye ortamında güvenle kullanılmaktadır. Karmod konteynerin bir diğer kullanım alanları ofis ve yönetim binası konteynerleridir. Karmod konteyner modelinin bir çeşidi de ev konteynerleridir. Karmod konteyner özel üretim olarak seminer salonu konteyneri, showroom konteyneri, büfe konteyneri, wc duş konteyneri, mobil gsm verici konteyneri, jeneratör konteyneri, garaj konteyneri vb. amaçlar için özel olarak üretilmektedir.

Şimdi bu saydığımız konteyner çeşitlerinin biraz da özelliklerininden bahsedelim. Karmod şantiye konteynerleri zinde çalışma ortamları sağlamak amacıyla özel tasarım ve izolasyonlu yapıda üretilmektedir. Şantiye konteynerleri standart olarak 3x7 ve 2.40x6 mt. ölçülerinde 50’ye yakın farklı planda üretim yapılmaktadır. Standart konteyner ölçülerimizden 2.40x6 mt ölçüler uluslar arası standartlarda olup fabrika tam üretimli veya fabrika ön üretimiyle beraber demonte olarak uluslararası nakliye standartlarında üretilerek sevk edilmektedir. Demonte yapılı konteynerlerimiz hava, kara ve deniz yolu taşıma standartlarına uygundur. Standart şantiye konteynerlerinden haricen Karmod tek katlı ve çok katlı olarak istenilen ebatlarda demonte üretim gerçekleştirmektedir.

Demonte yapısıyla birleşimli demonte konteynerlerimiz dünyanın bir çok ülkesinde güvenle kullanılmaktadır. Şantiye konteynerlerimizin içerisinde çalışma ofis odaları, dinlenme odaları, tv – seminer salonları, wc – duş üniteleri vb. alanlar yer almaktadır. Ofis konteynerlerimiz de ise standartların yanı sıra birleşimli demonte çözümler üretilmektedir. Lüks ofis konteyner çözümlerimize alüminyum giydirme cephe sistemi, ahşap giydirme vb. cephe uygulamaları yapılabilmektedir. Ev konteynerlerimiz iyi izoleli güvenli yapısıyla uzun ömürlü olarak tercih edilmektedir. Ev konteynerlerimize çelik kapı takılmakta olup isteğe bağlı olarak ferforje korkuluk uygulaması da yapılabilmektedir. Karmod özel üretim konteynerlerde de tercih edilen bir dünya markasıdır.

About Author:-

Karmod yüksek son üretim teknolojisi ile modüler evler, Hazır evler, kabin ve konteyner ev de dahil olmak üzere yüksek kaliteli prefabrik yapilar gelisir. Daha fazla bilgi için www.karmod.com.

Total Views: 95Word Count: 490See All articles From Author

Add Comment

Real Estate and Foreclosure Articles

1. Why Buyers And Sellers Need To Know About Closing Costs - Nick Statman
Author: Nicholas Statman

2. the Ideal 2 Bhk Flat In Sion: Your Dream Home Via Trans India
Author: Trans-India

3. Discover Your Dream Home: Cannes Apartments For Sale
Author: Living On The Cote d'Azur

4. Get Right Property
Author: Rahul

5. Understanding Guidance On Market Value Of Property In Hyderabad
Author: sahasra

6. Discover Nimbus The Palm Village Yamuna Expressway : Spacious Low-rise Living!
Author: Ankita Singh

7. Home Elevators Vs. Stairlifts- Which Is Better Choice For Your Home?
Author: Attico Elevators

8. Exploring The Spiritual And Financial Benefits Of Owning Property Near Guruvayur Temple With Indraneelam
Author: raseenadm

9. Explore Luxurious Villa And Apartment Projects Near Guruvayur Temple: Premium Living In The Heart Of Tradition And Spirituality
Author: raseenadm

10. The Smart Choice: Investing In Guruvayur Properties For Long-term Growth And Value With Indraneelam
Author: raseenadm

11. Raising A Family In Guruvayur: A Great Place For Your Children With Indraneelam’s Community-centered Homes
Author: raseenadm

12. Best Senior Living In Guruvayur: Secure, Comfortable, And Community-centered Homes For A Fulfilling Retirement
Author: raseenadm

13. Find Your Dream Flats In Guruvayur: A Perfect Blend Of Traditional Homes With Modern Amenities By Indraneelam
Author: raseenadm

14. How Rooming House Builders Shape Brisbane's Housing Market
Author: Rick Lopez

15. Good Places To Buy Investment Properties
Author: Cameron Roberts

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: