123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Real-Estate-and-Foreclosure >> View Article

Satılık Konut Güven Ister

Profile Picture
By Author: Ashley Rebortson
Total Articles: 26
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Yoğun olarak tamamlanan projelerle beraber satılık konutlar sürekli artış göstermekte. Özel sektörde bulunan büyük inşaat firmalarının projeleriyle beraber TOKİ’nin gerçekleştirdiği konut projelerinin yaygınlığı satılık konut adetini oldukça artırmış durumda. Sektör satılık konut stoğunu azaltmak için cazip banka kredi şartlarıyla beraber farklı satılık konut kampanyalarıda gerçekleştirmektedir.

Özellikle konut ihtiyacı bulunmayan kentin dışındaki mekanlarda gerçekleştirilen konut projeleri satılık konut stoğunu artırmış durumda. Buna karşılık merkezi yerleşim alanlarındaki satılık konutlar daha rahat alıcı bulmaktadır. Satılık konut stoğunu dengelemek için sektörde ihtiyaç durumuna göre daha planlı projelerin gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Satılık konut stoğunu eritebilecek önemli noktalardan biri ise ...
... ülkemizin içerisinde bulunduğu deprem gerçeği. Özellikle 99 marmara depreminden önce büyükşehirlerde kaçak yapı furyasıyla oluşan çarpık ve kalitesiz yapılama şu an bu konutlarda yaşayan milyonlarca insanımızı tehdit eder boyutlarda. Son Van Erciş depreminde de görüldüğü üzere bu yapılar insan yaşamını tehdit etmeye devam ediyor. Bundan 20 – 30 yıl öncesi gerek ilkel yöntemlerle yapılan yüksek katlı binalar, gerekse yasal boşluklar malesef kısa sürede ülkemizi bir beton yığını haline dönüştürdü. Malesef bu binaların çoğunluğu yapılırken ne bir mühendis ne de bir mimar görmüş durumda. İlkel yöntemlerle küçümsemek için söylemiyorum ama amelelikten yetişen kalfaların mimar ve mühendisi olduğu binalar bunlar.

Dengeli dengesiz el yapımı betonların denetim olmadan hazırlandığı ve hesap kitap yapılmadan atadan görme yöntemle yerleştirilen demirler üzerine döküldüğü kaygı verici bir sistem bu. Malesef bu yöntemle yapılmış bir iki katlı binalarla beraber 5 hatta 10 katlı binalarda şu an milyonlarca insan yaşıyor. Hala İstanbul, İzmir, Ünkara, Bursa, Adana gibi büyükşehirler başta olmak üzere kentlerdeki binaların çoğunluğunu bu tarz riskle yapılar oluşturuyor. Şu bir gerçek ki bu binaların kısa sürede dönüşümü gerekiyor. Dönüşüm ise oldukça maliyetli ve atıkları düşünüldüğünde çevre felaketi oluşturacak durumda.

Uzun ömürlü olarak lanse edilen bu durumdaki betonarma binaların daha 20 yıl bile geçmeden sos vermesi ne kadar korkutucu.

Satılık konut ararken insanımız artık eski alışkanlıklarını bırakmış durumda. Bu durum ilerisi için umut verici ve sevindirici bir durum. Çünkü geleceğin binaları bu taleple daha estetik ve daha güvenli olmak zorunda.

Bu gerçekler ışığında 86 yılından bu güne yapı sektöründe yer alan Karmod insanımızın güvenli ve konforlu bir şekilde yaşayabileceği hem estetik hem de uzun ömürlü prefabrik hazır konutları insanımızın beğenisine sunuyor. Prefabrik tek katlı hazır evler ve iki katlı konutlar son teknoloji kullanılarak kaynaksız vidalı sistemle üretim yapılmaktadır. Müşterilerimizin onayı sonrası tam ve kaliteli malzeme kullanılarak ön üretimleri tamamen fabrikada yüksek teknoloji ile gerçekleştirilen Karmod prefabrik hazır evler ve konutlar üretim sonrası kurulum alanına sevk edilmektedir.

Karmod hazır evler demonte yapısıyla kara, hava, deniz her türlü nakliye koşullarında taşınabilir nitelikte üretilmektedir. Kurulum alanına sevk edilen prefabrik hazır ev uzman montaj ekiplerimizce kısa sürede montaj yapılarak kullanıma hazır olarak teslim edilmektedir. Üretim ve montaj hatalarına karşı tüm prefabrik üretimlerimiz Karmod kalite güvencesiyle üretilmektedir. Üretimden montaja montajdan satış sonrası hizmete kadar satılık konut alırken Karmod güvenilir lider markadır.

About Author:-

Karmod yüksek son üretim teknolojisi ile modüler evler, satılık konut, kabin ve konteyner çeşitleri de dahil olmak üzere yüksek kaliteli prefabrik yapilar gelisir. Daha fazla bilgi için www.karmod.com.

Total Views: 80Word Count: 486See All articles From Author

Add Comment

Real Estate and Foreclosure Articles

1. Why Buyers And Sellers Need To Know About Closing Costs - Nick Statman
Author: Nicholas Statman

2. the Ideal 2 Bhk Flat In Sion: Your Dream Home Via Trans India
Author: Trans-India

3. Discover Your Dream Home: Cannes Apartments For Sale
Author: Living On The Cote d'Azur

4. Get Right Property
Author: Rahul

5. Understanding Guidance On Market Value Of Property In Hyderabad
Author: sahasra

6. Discover Nimbus The Palm Village Yamuna Expressway : Spacious Low-rise Living!
Author: Ankita Singh

7. Home Elevators Vs. Stairlifts- Which Is Better Choice For Your Home?
Author: Attico Elevators

8. Exploring The Spiritual And Financial Benefits Of Owning Property Near Guruvayur Temple With Indraneelam
Author: raseenadm

9. Explore Luxurious Villa And Apartment Projects Near Guruvayur Temple: Premium Living In The Heart Of Tradition And Spirituality
Author: raseenadm

10. The Smart Choice: Investing In Guruvayur Properties For Long-term Growth And Value With Indraneelam
Author: raseenadm

11. Raising A Family In Guruvayur: A Great Place For Your Children With Indraneelam’s Community-centered Homes
Author: raseenadm

12. Best Senior Living In Guruvayur: Secure, Comfortable, And Community-centered Homes For A Fulfilling Retirement
Author: raseenadm

13. Find Your Dream Flats In Guruvayur: A Perfect Blend Of Traditional Homes With Modern Amenities By Indraneelam
Author: raseenadm

14. How Rooming House Builders Shape Brisbane's Housing Market
Author: Rick Lopez

15. Good Places To Buy Investment Properties
Author: Cameron Roberts

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: