123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Fashion-Costume >> View Article

Modetøjets Abc

Profile Picture
By Author: Thomas Lindblom
Total Articles: 200
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Vi har alle hørt historien om leoparderne igen og igen, som en defekt plade. En leopard skifter ikke dens plette i løbet af natten. Men hvem sagde noget om leoparder. Når alt kommer til alt er vi mennesker i en skov af ny mode, vi bliver presset til at skifte 'pels' hver dag.

En af faldgruberne ved at klæde sig moderne er at næsten alle kvinders instinkt siger de skal klæde sig som mode modellerne i tv. Selvom dette ikke alt sammen er dårligt og der er vel næsten ingen der kan bebrejde deres beundring for Heidi Klum eller Naomi Campbell og det vil heller ikke bringe dig højere op i trendsætter hierarkiet. De identiske tvillinger som et mode udtryk har længe været låst inde i et mørkt skab i modeverdenen. Det kræver ikke en fysiker at regne ud at to modeller i Tyra´s America´s Next Model og andre mode shows aldrig vil blive set med nøjagtig det samme modetøj. Hovedreglen for modetøj drejer sig i dag mest om forskelle og individualitet. Dette er hvad reder os kvinder fra at blive ensformige leoparder.

For en intelligent kvinde som sætter pris på det ...
... æstetiske mens hun stadig respektere hendes egen personlighed, er her nogle tips til at overleve mode junglen.

Fleksibilitet. Når det kommer til modetøj, er man nød til at være fleksibel mod dagens trends, ellers vil du finde dig selv som en Elizabethaner fortabt i det 21. århundrede. Forskelligheder og individualitet i mode betyder ikke at man skal klæde sig ud til karneval. Derfor er det altid en god ide at få sig de seneste udgaver af de populære mode blade, for at opdatere din viden om det seneste indenfor tøj, sko og mode accessories. Et andet godt værktøj er at browse online. Lær fra CatwalkDeluxe og tjek deres hjemmeside på http://www.catwalkdeluxe.com. Der vil du se billeder af det mest trendy mode: t-shirts, jeans og kjole, blandet med stilige solbriller og tasker. CatwalkDeluxe viser dig det mest moderne damemode i dag.

Branding. Her er den vigtige del. Du er nød til at eje det du bære. Du behøver ikke at være en mannequin når det kommer til mode. Mode skal være flydende, ellers vil det med sikkerhed vise det, specielt hvis du føler dig ukomfortabel med det du har på. Prøv at blande noget af dit tøj for at se om det virker på dig. Hvid du gerne vil være chik, men uden at virke som om du prøver for meget, er strech jeans kombineret med en Marylin top eller en rhinestone tank top og et par ballet flats, kunne være godt. For den sofistikerede kvinde er en chinese rose top og rød tunika måske det mest elegante og stadig det mest komfortable, afslappede beklædning.

Sidst men ikke mindst, ekstraudstyr. Der er ingen grænser. Så snart du har valgt det tøj du vil have på, kan du specialisere dit look ved at tilføje nogle accessories såsom smykker i forskellige farver, eller bære solbriller for at forstærke dit udseende.

For det bedst udvalg af tøj gå online til: http://www.catwalkdeluxe.com og tjek CatwalkDeluxe, en online modeshop som tilbyder det bedste udvalg i t-shirts, Baby Phat, sko, smykker og andet modetøj.

Total Views: 363Word Count: 523See All articles From Author

Add Comment

Fashion/Costume Articles

1. What Are The Best Affordable Tote Bags For Women In 2024?
Author: Noor

2. Timeless Elegance - Cuban Bracelets For Every Occasion
Author: Andrew Wilson

3. Why Girls Love Unicorn Socks And Boys Like Socks With Monsters?
Author: Tanja Filipovska

4. How To Style Butterfly Bracelets For A Whimsical Look
Author: Ameer

5. 10 Best Fine Jewelry Pieces For Women
Author: dosanjack

6. Best Pakistani Suits In India: Top Picks You Can’t Miss
Author: patelbrothersnx

7. Discover The Latest Fashion Bags For Sale At Redvale.in
Author: Ashutosh Singh

8. All You Need To Know About Sterling Silver Cross Necklace
Author: Olivia Westbourne

9. Top 3 Children Clothing Brands In Uk
Author: Satyam

10. Discover 3v Printing Store: Custom Hoodies With No Minimum And Premium Vinyl T-shirt Printing In Atlanta
Author: Steve Johnson

11. The Science Behind Arc Flash Kits: Understanding The Materials And Design
Author: taarpro

12. The Impact Of Flame-resistant Workwear On Worker Safety And Compliance
Author: tarasafe

13. Dive Into The World Of Opulence: Exploring The Best Luxury Lifestyle Magazines
Author: Rajat Singh

14. The Latest Fashion Trends You Need To Know Right Now
Author: Rajat Singh

15. Moissanite Or Morganite: Which Gemstone Rules?
Author: CoupleSets

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: