123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Real-Estate-and-Foreclosure >> View Article

Konutta Son Trend: Prefabrik Hazır Evler

Profile Picture
By Author: Ashley Robertson
Total Articles: 26
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Tarih boyunca insanların barınmak amaçlı oluşturduğu yapılara konut denilmiştir. İnsanlığın yaratılışından bugüne kullanım amacı aynı olsa da konut yapı modeli her geçen gün farklılık göstermiştir. Başlangıçta ağaç gövdeleriyle yapılan konutlar ağaç yaprakları, toprak gibi malzemeler yardımıyla kapatılarak basit tip konut üretilmiştir. Bazı kavimler kayalık bölgede taşları oyarak yaptıkları konut çözümleriyle kendilerini daha güvenli kılmaya çalışmışlardır. Dik yamaçlarda kayalıklar oyularak konut olarak yansıtılan bu güvenlik dürtüsü bazen farklı insanların saldırılarına, bazen yırtıcı hayvanların tehlikelerine karşı ev sahiplerini maksimum güvende kılmıştır. Çok eski zamanlarda taşlar oyularak yamaçlara güvenli olarak yapılmış bu konut tarzının kalıntılarına ...
... günümüzde de değişik coğrafyalarda rastlamaktayız.

Taştan ağaca, çadırdan toprak eve bir çok konut modelini gerçekleştiren insanlık günümüzde beton, demir ve çelik kullanımıyla güvenliğin yanı sıra estetik ve konforu da hedefleyen konutlar üretmektedir. Günümüz insanı konutu sıradan bir barınma mekanı olmaktan daha çok bir eğlence ve dinlenme ortamı olarak ta görmektedir. Modern çağın yoğun çalışma temposunda bir sonraki günün yoğunluğuna dinlenerek hazırlanma mekanıdır konut. Bu açıdan bakıldığında konut, güvenlikle beraber bir konforu da ifade etmektedir. İki katlı villalardan çok katlı konut projesine kadar bir çok yapıda estetik, konfor, ergonomi birlikte düşünülmektedir.

Modern zamanda artık ev ve konut kadar onun dış süslemesi ve iç süslemesi de önem kazanmıştır. Geçmişte sadece günlük yaşamı idame ettirecek zorunlu malzemeler evin içerisinde yer alırken, günümüzde zorunlu ihtiyaç kalemlerinin dışında maksimum konforu sunan ortamlar yer almaktadır. Lüks koltuk takımları, LCD büyük ekran plazma tv ve taşıyıcı unite, tv koltuğu, çouçtan yetişkine ayrı odalar kullanılsın veya kullanılmasın modern konutun bir parçası artık. Birazda mesele bu konforu sunan ürünlerin yansıtıldığı veya sergilendiği mekanın yansıtıldığı bina modeliyle de ilgili. Yıllardır betonarme binalarla korkunç bir taş yığını haline gelmiş modern kent insanı bu sıkıcı yapı modelinden aynı konforu yansıtan daha çevreci ve pratik yapı modeline doğru tercihini artırıyor.

Prefabrik uzun ömürlü konut üretiminde Karmod yüksek teknoloji ile üretilmiş, estetik ve konforlu planda yapıları beğeninize sunuyor. Betonerme konutların uzun üretim sürecine karşı prefabrik konut modeli seri üretimi, uzun ömürlü çevreci yapısıyla önemli bir alternatifi oluşturuyor. Karmod prefabrik konutlar ve evler modern üretim tesislerinde yüksek teknoloji kullanılarak kaynaksız vidalı sistemle imal edilmektedir. Müşteri tarafından onaylanan konut modeli bilgisayar sistemiyle üretim bandındaki bilgisayara riplenmekte ve üretim tüm detaylarına kadar güvenle gerçekleştirilmektedir. Ön üretimi yapılan Karmod prefabrik hazır konutlar kurulum alanına kamyon ve benzeri taşıma aracıyla sevk edilerek uzman Karmod ekiplerince kısa sürede kurulum yapılmaktadır. Kurulum sonrası prefabrik konut müşteriye kullanıma hazır olarak teslimat yapılmaktadır. Prefabrik konutların en önemli avantajlarını kısaca şöyle özetleyebiliriz; kısa sürede tam malzeme kullanımıyla üretim, kolay nakliye, kısa sürede kurulum (yapı yüyüklüğüne göre 3-10 gün), uzun ömürlü yapısı, usta gerektirmemesi (elektrik, su, kapı, pencere, duvar, çatı vb.), arzu edildiğinde başka mekana montaj imkanı sunması ve en önemli avantajı Karmod prefabrik güvencesine sahip olmasıdır. Konforlu, güvenli ve sağlıklı bir yaşam için Karmod prefabrik hazır konutları size de öneriyoruz.

About Author:-

Karmod yüksek son üretim teknolojisi ile modüler evler, Konut, kabin ve çelik ev de dahil olmak üzere yüksek kaliteli prefabrik yapilar gelisir. Daha fazla bilgi için www.karmod.com.

Total Views: 107Word Count: 487See All articles From Author

Add Comment

Real Estate and Foreclosure Articles

1. Why Buyers And Sellers Need To Know About Closing Costs - Nick Statman
Author: Nicholas Statman

2. the Ideal 2 Bhk Flat In Sion: Your Dream Home Via Trans India
Author: Trans-India

3. Discover Your Dream Home: Cannes Apartments For Sale
Author: Living On The Cote d'Azur

4. Get Right Property
Author: Rahul

5. Understanding Guidance On Market Value Of Property In Hyderabad
Author: sahasra

6. Discover Nimbus The Palm Village Yamuna Expressway : Spacious Low-rise Living!
Author: Ankita Singh

7. Home Elevators Vs. Stairlifts- Which Is Better Choice For Your Home?
Author: Attico Elevators

8. Exploring The Spiritual And Financial Benefits Of Owning Property Near Guruvayur Temple With Indraneelam
Author: raseenadm

9. Explore Luxurious Villa And Apartment Projects Near Guruvayur Temple: Premium Living In The Heart Of Tradition And Spirituality
Author: raseenadm

10. The Smart Choice: Investing In Guruvayur Properties For Long-term Growth And Value With Indraneelam
Author: raseenadm

11. Raising A Family In Guruvayur: A Great Place For Your Children With Indraneelam’s Community-centered Homes
Author: raseenadm

12. Best Senior Living In Guruvayur: Secure, Comfortable, And Community-centered Homes For A Fulfilling Retirement
Author: raseenadm

13. Find Your Dream Flats In Guruvayur: A Perfect Blend Of Traditional Homes With Modern Amenities By Indraneelam
Author: raseenadm

14. How Rooming House Builders Shape Brisbane's Housing Market
Author: Rick Lopez

15. Good Places To Buy Investment Properties
Author: Cameron Roberts

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: