123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Real-Estate-and-Foreclosure >> View Article

Güvenli şantiye Yapılarıyla Projenize Başlamadan Kazanın

Profile Picture
By Author: Ashley Robertson
Total Articles: 26
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Projeye başlarken kazanmanızı hedefleyen prefabrik şantiye yapılarımızda hem siz hem de işçileriniz güvenle çalışacaklar. Proje büyüklüğünüze göre her detayın düşünüldüğü fonksiyonel rahat kullanıma sahip prefabrik şantiye modellerimizle ekonomik fiyat ve verimli çalışma ortamlarıyla daha projenize başlamadan kazanacaksınız. Karmod prefabrik şantiye yapıları modern tesislerde kaynaksız vidalı sistem üretilerek proje mekanınıza kısa sürede güvenle kurulmaktadır. Prefabrik şantiye yapılarımız modüler panel sistem vidalı yapısıyla projeniz tamamlandığında kolayca sökülerek başka bir mekana kurulum imkanı da sunmaktadır. Çalışma ofisleri, yatakhaneler, yemekhaneler, dinlenme salonları, wc’ler, duşlar ve isteğe bağlı bir çok kullanım alanının yer aldığı prefabrik şantiye yapılarımızla siz de verimli bir şantiye ...
... ortamına kavuşun.

Prefabrik şantiye gerek kurulumu gerekse uzun ömürlülüğü açısından son derece avantajlı şantiye modelidir. Kaynaksız vidalı sistemle üretildiğinden güvenli yapılardır. Onaylanan projeye göre fabrika bant sisteminde kısa sürede üretim yapılarak montaj yerine sevk edilen prefabrik şantiye yapıları uzman Karmod ekiplerince bir kaç gün gibi kısa bir sürede kurulum yapılarak kullanıma hazır olarak teslim edilmektedir.

Şantiye projenizin tamamlanması durumunda prefabrik şantiyeyi demonte özelliğiyle yeni projenizin başlayacağı mekana sökerek kolayca taşıyabilirsiniz. Bant sistemiyle israf olmadan tam malzeme kullanımıyla üretildiğinden prefabrik şantiye fiyat olarakta çok ekonomiktir. Kurulum esnasında elektrikçi, su tesisatçısı, duvarcı, sıvacı, boyacı gibi bir çok kalemde usta gerektirmez. Çünkü Karmod şantiye yapıları A’dan Z’ye kullanıma hazır şantiye modelidir. Karmod şantiye modelleri uzman teknik ofisimizde projelendirilerek müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Arzu eden müşterilerimiz mekan ölçülerine göre tasarladıkları projeyi firmamızda güvenle üretim yaptırabilirler.

Betopan arası straforla 10 cm duvar kalınlığına ulaşan prefabrik şantiyeler ısı ve ses izolasyonu açısından da iyi yalıtım özelliğine sahiptir. Şantiye yapılarında kullanılan pencerelerimiz birinci sınıf ısı camlı pvc doğramadır.Tavan kapaması üzerine serilen cam yünü (izocam) uygulamasıyla çatı kısmı ısı açısından da izoleli yapıdadır.

Prefabrik şantiye fabrika ön üretiminde el işçiliği minimum düzeydedir. Bilgisayarda çizimi yapılıp onaylanan proje bant sistemiyle duvar panellerinden, çatı makaslarına kadar otomosyonla üretilmektedir. Projede hangi detay varsa kesimler, bükümler ve vida delikleri milimetrik olarak bant sisteminde el değmeden birebir üretilmektedir.
Prefabrik şantiyeler nakliye açısından da oldukça caziptir. Prefabrik şantiye fabrika ön üretimli olduğundan tüm birleşenleri demonte olarak kurulum alanına sevk edilmektedir. Demonte yapıda olması prefabrik şantiye yapısı konteyner taşımacılık standartlarına uygun özellik taşımaktadır.

Prefabrik şantiye demonte birleşenleri kara yolu taşımacılığı, deniz yolu taşımacılığı, demir yolu taşımacılığı ve hava yolu taşımacılığına uygun standartlardadır. Prefabrik şantiyelerin önemli avantajlarından biri de yapı modelinin kurulum alanında ekstra malzeme ve usta kullanımına ihtiyaç duymamasıdır. Hazır olan zemin betonu üzerine tüm şantiye yapı birleşenleri penceresinden kapısına tesisatlarınadan aydınlatma ve su armatürlerine kadar kullanıma hazır olarak uzman ekiplerimizce montaj yapılarak teslim edilmektedir.

Şantiye yapıları tek bir amaç için yapılabileceği gibi içerisinde bir kaç yapı kullanım çeşidini de barındıracak nitelikte üretilebilmektedir. Demonte sistemle istenilen ebatta bapılar oluşturulabilmektedir. Prefabrik şantiye ofis, çalışma alanları, yemekhane, yatakhane, dinlenme salonu, tv – sinema izleme salonu, mutfak, wc – duş üniteleri vb. Şantiye alanlarını hep beraber içerisinde barındıracak şekilde projelendirilip üretilmektedir.


About Author:-

Karmod yüksek son üretim teknolojisi ile modüler evler, Prefabrik şantiye, kabin ve konut de dahil olmak üzere yüksek kaliteli prefabrik yapilar gelisir. Daha fazla bilgi için www.karmod.com.

Total Views: 82Word Count: 485See All articles From Author

Add Comment

Real Estate and Foreclosure Articles

1. Why Buyers And Sellers Need To Know About Closing Costs - Nick Statman
Author: Nicholas Statman

2. the Ideal 2 Bhk Flat In Sion: Your Dream Home Via Trans India
Author: Trans-India

3. Discover Your Dream Home: Cannes Apartments For Sale
Author: Living On The Cote d'Azur

4. Get Right Property
Author: Rahul

5. Understanding Guidance On Market Value Of Property In Hyderabad
Author: sahasra

6. Discover Nimbus The Palm Village Yamuna Expressway : Spacious Low-rise Living!
Author: Ankita Singh

7. Home Elevators Vs. Stairlifts- Which Is Better Choice For Your Home?
Author: Attico Elevators

8. Exploring The Spiritual And Financial Benefits Of Owning Property Near Guruvayur Temple With Indraneelam
Author: raseenadm

9. Explore Luxurious Villa And Apartment Projects Near Guruvayur Temple: Premium Living In The Heart Of Tradition And Spirituality
Author: raseenadm

10. The Smart Choice: Investing In Guruvayur Properties For Long-term Growth And Value With Indraneelam
Author: raseenadm

11. Raising A Family In Guruvayur: A Great Place For Your Children With Indraneelam’s Community-centered Homes
Author: raseenadm

12. Best Senior Living In Guruvayur: Secure, Comfortable, And Community-centered Homes For A Fulfilling Retirement
Author: raseenadm

13. Find Your Dream Flats In Guruvayur: A Perfect Blend Of Traditional Homes With Modern Amenities By Indraneelam
Author: raseenadm

14. How Rooming House Builders Shape Brisbane's Housing Market
Author: Rick Lopez

15. Good Places To Buy Investment Properties
Author: Cameron Roberts

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: