123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Real-Estate-and-Foreclosure >> View Article

Bu Konutlarda Iyi Bir Yaşam Size Bekliyor

Profile Picture
By Author: Ashley Robertson
Total Articles: 26
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Estetik mimarisi, ergonomik tasarımlarıyla dünya genelinde projeler gerçekleştiren Karmod; uluslararası kalitede güvenle yaşayacağınız villa tadında prefabrik konutları beğeninize sunuyor. Karmod prefabrik konutlar plan ve görünüm olarak uzman mimar ve mühendisler kontrolünde deneyimli teknik ofisimizde hazırlanmaktadır. Karmod prefabrik konutlar müşterilerinin yüksek memnuniyet duyacağı kalite ve estetikte özenle projelendirilip üretilmektedir.

Karmod’un modern modüler prefabrik konut yapılarına görünümü, kalitesi ve sunduğu cazip fiyatlarıyla siz de kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Karmod; prefabrik konut profesyonel, yenilikçi ve modern tasarımları yansıtır. Uzman mimarlarca müşteri beklentileri de dikkate alınarak tasarlanan Karmod prefabrik konut tam beklentilerinize göre özellikleri taşıyor. Çevreci, yenilikçi ve uzun ömürlü estetik tasarımlar hedeflenen yeni prefabrik konut modellerimiz iç plan olarakta konforlu rahat kullanıma ...
... sahip ergonomik tasarımlar hedeflenerek oluşturuldu. Prefabrik konut modellerimizde tek katlı ve çift katlı dubleks tasarımlar özenle oluşturuldu.

Karmod prefabrik konut 13 bin metrekare kapalı alana sahip modern üretim tesislerinde bant sistemiyle üretilmektedir. Kaynaksız vidalı sistemle teknolojik üretim yapılan Karmod prefabrik konut her detayı güvenle üretilmektedir. Çift katlı veya tek katlı prefabrik konut modeli müşteri onayı sonrası imalat dosyası hazırlanarak üretim istasyonundaki bilgisayara riplenmektedir. Bilgisayara yüklenen proje üretim bandında sac kesiminden bükümüne, vida deliklerine kadar milimetrik olarak otomosyon sistemiyle hazırlanarak demonte ön üretim gerçekleştirilmektedir. Vidalı sistem üretim binayı çok daha uzun ömürlü kılmaktadır. Karmod prefabrik konut fabrika üretim terminine göre ortalama 1 hafta gibi kısa sürede ön üretim yapılmaktadır.

Otomasyon sistemiyle ön üretimi gerçekleştirilen prefabrik hazır ev montaj yerine sevk edilerek kuruluma hazır hale getirilmektedir. Karmod prefabrik hazır konutlar yurt içinde kamyon veya tırlarla sevk edilmektedir. Yurt dışı üretimler taşıma konteynerine yüklenerek kara, hava, deniz taşımacılık standartlarına uygun olarak sevkiyata hazır hale getirilmektedir.

Montaj alanına sevk edilen Karmod prefabrik konut uzman ekiplerimizce kısa sürede kurulumu gerçekleştirilerek kullanıma hazır olarak teslim edilmektedir.

Karmod prefabrik konutlar çelik kapısı, iç panel kapıları, ısı camlı pvc doğramaları, elektrik ve su tesiatları, elektrik ve su tesisat armatürleri, çatı kaplaması, iç ve dış boyasıyla kullanıma hazır olarak tesilm edilmektedir. Karmod prefabrik kunutun üretiminde kullanılan tüm malzemeler kalite belgeli ürünlerden oluşmaktadır. Malzeme kalitemizi ve markalarını teknik özellikler sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

Karmod prefabrik konutun en önemli avantajlarından biri de hazır olarak teslimat yapıldığından usta gerektirmemesidir. Bu da usta sıkıntısı çekilen bölgelerdeki en önemli problemin kolayca aşılmasını sağlamaktadır. Prefabrik konutlar müşterilerimizin hazırlaması gereken bina kurulumunun yapılacağı su basmanı sonrası duvar panelinden çatı kaplamasına, çatı derelerinden tesisat malzemelerine, pencereden kapılarına kadar her detayı Karmod montaj ekiplerince montaj yapılarak hazır olarak teslim edilmektedir.

Karmod konutların yıllık standart bakımları yapılması durumunda (diğer yapılarda da olduğu gibi boya vs.) uzun yıllar güvenle kullanılabilir niteliktedir.

Karmod hazır konut izolasyon açısından mükemmel yapıdadır. 10 cm kalınlığa sahip duvar izolasyonlu duvar panelleri, çatı kapaması üzerine içten yerleştirilen cam yünü (izocam) uygulaması, çelik kapısı, ısı camlı birinci kalite pvc pencere sistemleriyle Karmod prefabrik konut yüksek izolasyona sahiptir.

Karmod’u prefabrik konut üretiminde farklı kılan bir diğer önemli yön ise; satış sonrası hizmet anlayışıdır. Karmod prefabrik konut garantili olarak üretilmekte olup, ürünlerinin tamamında satış sonrası hizmet sunmaktadır.

Kendi özel arsanızda; modern yapı mimarisi, çevreye uyumlu tasarımları ile beklentilerinize göre hem de uygun bütçe imkanıyla bir prefabrik ev sahibi olmak isterseniz, profesyonellik ve güven açısından Karmod en doğru tercihiniz olacaktır.


About Author:-

Karmod yüksek son üretim teknolojisi ile modüler evler, Prefabrik konut, kabin ve inşaat de dahil olmak üzere yüksek kaliteli prefabrik yapilar gelisir. Daha fazla bilgi için www.karmod.com.

Total Views: 136Word Count: 526See All articles From Author

Add Comment

Real Estate and Foreclosure Articles

1. Why Buyers And Sellers Need To Know About Closing Costs - Nick Statman
Author: Nicholas Statman

2. the Ideal 2 Bhk Flat In Sion: Your Dream Home Via Trans India
Author: Trans-India

3. Discover Your Dream Home: Cannes Apartments For Sale
Author: Living On The Cote d'Azur

4. Get Right Property
Author: Rahul

5. Understanding Guidance On Market Value Of Property In Hyderabad
Author: sahasra

6. Discover Nimbus The Palm Village Yamuna Expressway : Spacious Low-rise Living!
Author: Ankita Singh

7. Home Elevators Vs. Stairlifts- Which Is Better Choice For Your Home?
Author: Attico Elevators

8. Exploring The Spiritual And Financial Benefits Of Owning Property Near Guruvayur Temple With Indraneelam
Author: raseenadm

9. Explore Luxurious Villa And Apartment Projects Near Guruvayur Temple: Premium Living In The Heart Of Tradition And Spirituality
Author: raseenadm

10. The Smart Choice: Investing In Guruvayur Properties For Long-term Growth And Value With Indraneelam
Author: raseenadm

11. Raising A Family In Guruvayur: A Great Place For Your Children With Indraneelam’s Community-centered Homes
Author: raseenadm

12. Best Senior Living In Guruvayur: Secure, Comfortable, And Community-centered Homes For A Fulfilling Retirement
Author: raseenadm

13. Find Your Dream Flats In Guruvayur: A Perfect Blend Of Traditional Homes With Modern Amenities By Indraneelam
Author: raseenadm

14. How Rooming House Builders Shape Brisbane's Housing Market
Author: Rick Lopez

15. Good Places To Buy Investment Properties
Author: Cameron Roberts

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: