123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Real-Estate-and-Foreclosure >> View Article

Prefabrik Yapı; Hızlı Kurulumda, Güvenli Uzun ömürlü Yapı Modelidir

Profile Picture
By Author: Ashley Robertson
Total Articles: 26
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Ön üretimli modüler panel birleşenli hazır evleri ifade etmek için prefabrik yapı adı kullanılmaktadır. Tek katlı ve iki katlı olarak imal edilebilen prefabrik yapı modeli çok farklı tarzda yapılara imkan sunmaktadır. Tek katlı prefabrik yapılar tek katlı prefabrik ev, prefabrik şantiye, prefabrik ofis olarak isimlendirilmektedir. İki katlı prefabrik yapı modelleri ise ev, ofis ve şantiyeler için dubleks olarak ifadelendirilmektedir. Prefabrik yapının diğer inşaat türlerinden önemli farkları vardır. Modern teknoloji ile kısa sürede üretilerek yine çok kısa sürede kurulum yapılabilmesi prefabrik yapı modelinin diğerlerine göre avantajlı kılmaktadır. Prefabrik yapı uzun ömürlü yapısı, modüler demonte sistemle çevreci özelliği ve en önemlisi fiyat avantajlarıyla da tercih sebebidir. Karmod’un üretimi olan prefabrik yapılar modern teknoloji kullanılarak kaynaksız vidalı sistemle üretilmektedir. ...
... Onaylanan proje bilgisayar ortamında üretim özelliklerinde planlanarak imalat bandındaki makinaya riplenmektedir.

Bilgisyar sistemiyle üretim bandında ürün milimetrik detaylarına kadar otomosyon sistemiyle üretilmektedir. Sac kesimi ve bükümü, vida delikleri, birleşim yerleri tamamen makina üretim bandında güvenle gerçekleştirilmektedir. Projeye göre seri üretimle imal edilen prefabrik yapı montaj mekanına sevk edilmektedir. Montaj mekanına sevk edilen prefabrik yapı uzman Karmod ekiplerince onaylı projeye göre kurulum yapılmaktadır. Prefabrik yapının kurulum alanında sorunsuz montajlanabilmesi için alt su basmanı (zemin betonu) Karmod tarafından hazırlanan beton planına göre hazırlanması önem taşımaktadır. Prefabrik yapılarda zemin betonu hazırlarken Teknik Ofisimiz’ce tarafınıza verilen plana uygun olmasına mutlaka dikkat ediniz.

Prefabrik yapılar nakliye açısından da oldukça caziptir. Prefabrik yapı fabrika ön üretimli olduğundan tüm birleşenleri demonte olarak kurulum alanına sevk edilmektedir. Demonte yapıda olması prefabrik yapı konteyner taşımacılık standartlarına uygun özellik taşımaktadır. Prefabrik yapı demonte birleşenleri kara yolu taşımacılığı, deniz yolu taşımacılığı, demir yolu taşımacılığı ve hava yolu taşımacılığına uygun standartlardadır. Prefabrik yapının önemli avantajlarından biri de yapı modelinin kurulum alanında ekstra malzeme ve usta kullanımına ihtiyaç duymamasıdır. Hazır olan zemin betonu üzerine tüm ev birleşenleri penceresinden kapısına tesisatlarınadan aydınlatma ve su armatürlerine kadar kullanıma hazır olarak uzman ekiplerimizce montaj yapılarak teslim edilmektedir.

Prefabrik yapı sistemiyle acil yerleşim ünitelerine, prefabrik evlere, prefabrik villalara, prefabrik sosyal tesislere, prefabrik hastane ve sağlık tesislerine, prefabrik şantiye yapılarına çok kısa sürede sahip olabilirsiniz. Prefabrik yapı kısa sürede imal edilmekle beraber uzun ömürlü yapı modelidir. Defalarca sökülüp kurulum imkanıyla pratik ve hızlı yapısıyla şantiye binalarında özellikle tercih edilmektedir.

Karmod prefabrik yapı modern üretim tesislerinde kaynaksız teknoloji kullanarak Hi-Tech sistemiyle üretim gerçekleştirmektedir. Fabrika ön üretimli Karmod prefabrike yapı sisteminde hammaddeden üretime her detay kalite kontrol sisteminden geçirilmektedir. Ön üretimi gerçekleştirilen prefabrik yapı kurulum sahasına nakledilerek profesyonel ekibimizce montajı yapılmaktadır.

Karmod prefabrik yapı sektöründe çeyrek asrı geçen tecrübesini üretim kalitesiyle birleştirerek gerçekleştirdiği güvenli yapılarını cazip fiyat avantajlarıyla müşterilerine sunmaktadır.

ISO kalite sistemiyle üretilen Karmod prefabrik yapılar gelecek neslin yapıları olarak üretilmektedir. Üretimde kullanılan tüm ekipmanlar (kapı, pencere, su ve elektrik tesisat malzemeleri, çatı ve duvar kaplamaları vb.) kaliteleriyle önde olan markalardır.

Karmod prefabrik yapılar rekabetçi fiyat avantajlarıyla uluslararası standartlarda kaliteli üretim ve sipariş itibariyle en hızlı teslimat imkanı sunmaktadır.

About Author:-

Karmod yüksek son üretim teknolojisi ile modüler evler, prefabrik yapı, kabin ve konteyner taşımacılığı de dahil olmak üzere yüksek kaliteli prefabrik yapilar gelisir. Daha fazla bilgi için www.karmod.com.

Total Views: 111Word Count: 492See All articles From Author

Add Comment

Real Estate and Foreclosure Articles

1. Why Buyers And Sellers Need To Know About Closing Costs - Nick Statman
Author: Nicholas Statman

2. the Ideal 2 Bhk Flat In Sion: Your Dream Home Via Trans India
Author: Trans-India

3. Discover Your Dream Home: Cannes Apartments For Sale
Author: Living On The Cote d'Azur

4. Get Right Property
Author: Rahul

5. Understanding Guidance On Market Value Of Property In Hyderabad
Author: sahasra

6. Discover Nimbus The Palm Village Yamuna Expressway : Spacious Low-rise Living!
Author: Ankita Singh

7. Home Elevators Vs. Stairlifts- Which Is Better Choice For Your Home?
Author: Attico Elevators

8. Exploring The Spiritual And Financial Benefits Of Owning Property Near Guruvayur Temple With Indraneelam
Author: raseenadm

9. Explore Luxurious Villa And Apartment Projects Near Guruvayur Temple: Premium Living In The Heart Of Tradition And Spirituality
Author: raseenadm

10. The Smart Choice: Investing In Guruvayur Properties For Long-term Growth And Value With Indraneelam
Author: raseenadm

11. Raising A Family In Guruvayur: A Great Place For Your Children With Indraneelam’s Community-centered Homes
Author: raseenadm

12. Best Senior Living In Guruvayur: Secure, Comfortable, And Community-centered Homes For A Fulfilling Retirement
Author: raseenadm

13. Find Your Dream Flats In Guruvayur: A Perfect Blend Of Traditional Homes With Modern Amenities By Indraneelam
Author: raseenadm

14. How Rooming House Builders Shape Brisbane's Housing Market
Author: Rick Lopez

15. Good Places To Buy Investment Properties
Author: Cameron Roberts

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: