123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Real-Estate-and-Foreclosure >> View Article

Konforlu Rahat Bir Yaşamın Sırrı Bu Evlerde Gizli

Profile Picture
By Author: Ashley Robertson
Total Articles: 26
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Prefabrik ev modellerimiz uzman mimar ve mühendisler kontrolünde deneyimli tasarım ekibimizce modern, yenilikçi ve çevreci yapıda tasarlanmaktadır. Karmod prefabrik ev modelleri dış görünümüyle estetik, göz alıcı, kaliteli tarzıyla öne çıkmaktadır. Ev modellerimize içerden bakıldığında rahat ve konforlu ortamlar sunan planlama ve tasarımıyla dikkat çekmektedir. Karmod prefabrik ev modelleri oluştururken önem verdiği en önemli detaylardan biri de müşteri beklentileridir. Müşterilerimizin genel olarak prefabrik evden beklentileri deneyimli satış elemanlarımızca dikkate alınarak yeni model gelişiminde ev modellerine yansıtılmaya özen gösterilmektedir. Prefabrik ev modellerimizi değerli kılan bir diğer önemli nokta ise, estetik tasarımları modern üretim süreci ile kaliteyle buluşturarak müşterilerimize sunmamızdır. Karmod’un müşteri beklentilerini de aşan kalite anlayışı onu prefabrik konutta ilk ...
... tercih edilen marka konumuna getirmiştir.

Görenlerin hemen beğenisini kazanan ev modellerimizde dikkat ettiğimiz önemli noktalardan biri de modelin üretim sürecine uygunluğu ve üretilebilir nitelikte olmasıdır. Karmod çeyrek asrı geçen üretim tecrübesiyle üretimlerinde hayali projeleri değil müşterilerin hayallerini gerçekleştiren ev modellerini hedeflemiştir. Bu nedenledir ki Karmod sadece Türkiye’de değil dünyada 70’in üzerinde ülkenin tercih ettiği marka olmuştur.

Prefabrik ev modellerimiz fabrikasyon demonte üretimle imal edildiğinden inşaat kirliliğine neden olmayan çevre dostu yapılardır. Tam malzeme kullanımıyla israfada yol açmaz. Ayrıca demonte yapısıyla kurulum alanından sökülerek bir başka mekana da kurulum imkanı sunar. Bu özellikler prefabrik ev fiyatlarına avantaj olarak yansımaktadır. Prefabrik modelleri yukarıda da belirtiğimiz gibi çevreci, hemen hemen atığı hiç olmayan, enerji tasarrufu sağlayan yüksek verimlilikte tasarıma sahip, üretim ve kurulum aşamaları inşaat ortamları göz önünde bulundurulduğunda kısa sürede tamamlanan, geri dönüşüm imkanı sunan, üstün nitelikte, uzun ömürlü, avantajlı yapı modelidir.

Karmod prefabrik ev modelleri tek katlı ve iki katlı dubleks yapıda tasarlanarak müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Beğenilen proje prefabrik yapıda modern üretim sistemi olan kaynaksız vidalı teknoloji ile Karmod’un fabrika tesislerinde güvenli olarak üretilmektedir. Duvar panellleri, çatı makas ve kaplamaları, penceresi, kapısı, elektrik ve su tesisatı, muslukları, sigortası, lavabosu, wc taşı ve klozeti, prizi ve aydınlatma anahtarı, lambalarına kadar yüksek kalitede bant sisteminde üretilerek montaj alanına sevk edilmektedir. Montaj mekanına sevk edilen prefabrik ev uzman Karmod ekiplerince kurulum yapılarak kullanıma hazır olarak müşterilerimize kısa sürede teslim edilmektedir. Karmod prefabrik ev modellerinde; sürekli kullanımda müstakil prefabrik evler, prefabrik villalar, tatil köyleri evleri, yazlıklar, dağ evleri, pansiyonlar, devre mülkler vb. konut çözümleri için uzun ömürlü evler güvenle üretilmektedir.

Karmod prefabrik ev modelleri tasarımdan üretime, üretimden teslimata, teslimattan satış sonrası hizmete kadar müşterilerinin tam güvenini kazanmış evlerdir. En çok talep aldığımız noktalardan biri de müşterilerimizin bizden memnuniyetini dostlarına tavsiye olarak yansıtmasıdır. Bir çok müşterimize de ürünümüzden memnun kalan müşterilerimizin tavsiyesiyle ulaşıyoruz.

Prefabrik ev modellerimize müşteri beklentilerinin de ötesinde tasarımları yansıtıyoruz. Prefabrik ev modellerimizde beklentilerinden daha fazlasını bulan müşterilerimiz evlerimize güveniyor. Tüm prefabrik ev üretimlerimizde yüksek kaliteli malzeme kullanıyoruz. Üretimden montaja kalite standartlarına büyük önem veriyoruz.

Kısacası prefabrik ev ve konut modellerimizdeki ve üretim kalitemizdeki başarımızı müşterilerimize duyduğumuz saygıya borçluyuz. Tüm prefabrik ev üretimlerimiz üretim ve montaj hatalarına karşı Karmod güvencesi altındadır.

About Author:-

Karmod yüksek son üretim teknolojisi ile modüler evler, prefabrik ev modelleri, kabin ve prefabrik villa de dahil olmak üzere yüksek kaliteli prefabrik yapılar gelişir. Daha fazla bilgi için www.karmod.com.

Total Views: 202Word Count: 493See All articles From Author

Add Comment

Real Estate and Foreclosure Articles

1. Why Buyers And Sellers Need To Know About Closing Costs - Nick Statman
Author: Nicholas Statman

2. the Ideal 2 Bhk Flat In Sion: Your Dream Home Via Trans India
Author: Trans-India

3. Discover Your Dream Home: Cannes Apartments For Sale
Author: Living On The Cote d'Azur

4. Get Right Property
Author: Rahul

5. Understanding Guidance On Market Value Of Property In Hyderabad
Author: sahasra

6. Discover Nimbus The Palm Village Yamuna Expressway : Spacious Low-rise Living!
Author: Ankita Singh

7. Home Elevators Vs. Stairlifts- Which Is Better Choice For Your Home?
Author: Attico Elevators

8. Exploring The Spiritual And Financial Benefits Of Owning Property Near Guruvayur Temple With Indraneelam
Author: raseenadm

9. Explore Luxurious Villa And Apartment Projects Near Guruvayur Temple: Premium Living In The Heart Of Tradition And Spirituality
Author: raseenadm

10. The Smart Choice: Investing In Guruvayur Properties For Long-term Growth And Value With Indraneelam
Author: raseenadm

11. Raising A Family In Guruvayur: A Great Place For Your Children With Indraneelam’s Community-centered Homes
Author: raseenadm

12. Best Senior Living In Guruvayur: Secure, Comfortable, And Community-centered Homes For A Fulfilling Retirement
Author: raseenadm

13. Find Your Dream Flats In Guruvayur: A Perfect Blend Of Traditional Homes With Modern Amenities By Indraneelam
Author: raseenadm

14. How Rooming House Builders Shape Brisbane's Housing Market
Author: Rick Lopez

15. Good Places To Buy Investment Properties
Author: Cameron Roberts

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: